Μπεγερίν: «Η Άρσεναλ έκλεισε στόματα»

Μπεγερίν: «Η Άρσεναλ έκλεισε στόματα»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεγερίν: «Η Άρσεναλ έκλεισε στόματα»

bet365

Με την εμφάνιση και την επιβολή έναντι της μεγάλης της αντιπάλου στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, η Άρσεναλ έκλεισε αρκετά στόματα, όπως ανέφερε ο Έκτορ Μπεγερίν μετά το 2-0 επί της Τότεναμ στο «Έμιρεϊτς».

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Εϊμπαρ – Μπέτις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ισπανός μπακ των «κανονιέρηδων» ανέφερε για το ματς απέναντι στα «σπιρούνια» και το συμπέρασμα που έβγαλε εκείνος μετά την απόδοση της ομάδας του και το θετικό αποτέλεσμα:

«Πάντα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, αλλά εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κλείσαμε στόματα. Ο κόσμος είπε πολλά πριν από το ματς, όμως, όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, σίγουρα θα σκέφτηκαν για εμάς πως όντως έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό...».

Όσο για τον Μεσούτ Εζίλ και την εξαιρετική του εικόνα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά στο ματς με την Τότεναμ, ο Μπεγερίν τόνισε πως ο Γερμανός παρά την κριτική που δέχεται, κάνει τρομερή δουλειά στο χορτάρι...

«Ο Μεσούτ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δέχεται αρκετή κριτική, όμως όσοι είμαστε γύρω του, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας και παίζουμε μαζί του. Κάνει τα πάντα πιο εύκολα για εμάς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα