Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 0-4

Γιώργος Καραμάνος
Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 0-4

bet365

Ο Βέλγος με παρτενέρ τον Ισπανό έκρυψαν το τόπι και η Τσέλσι που διέλυσε εκτός με 0-4 την Γουέστ Μπρομ, συνεχίζει στο -9 από την κορυφή και φτιάχνοντας την ψυχολογία της.

«Εάν θέλουμε να πιάσουμε τη Σίτι, οφείλουμε να νικάμε συνέχεια από εδώ και πέρα», έλεγε ο Αντόνιο Κόντε παραμονή της εξόδου στο «Χόθορνς». Και η ομάδα του το έκανε με χαρακτηριστική ευκολία στο 0-4 επί της Γουέστ Μπρομ, για να παραμείνει στο -9 από την κορυφή. Οι Μπλε έπαιξαν σοβαρά, μετρημένα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων και καθάρισαν, για να βρουν για λίγο την ηρεμία τους και να ασχοληθούν με το Champions League που έπεται.

Σούπερ εμφάνιση έκανε ο Αζάρ, ο οποίος ξεκίνησε τη φάση για το 0-1.Από δικό του σουτ και επέμβαση του Φόστερ, ήρθε το πλασέ του Μοράτα στην επαναφορά (17'), ο οποίος έφτασε τα εννέα τέρματα ήδη στην παρθενική σεζόν του στην Αγγλία. Ο Αζάρ πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος (23'), αφήνοντας πίσω του και τον αντίπαλο πορτιέρο, παίρνοντας όμως την τέλεια ασίστ από το τακουνάκι του Μοράτα.

Στο 38' ήρθε η σειρά του Μάρκος Αλόνσο να βρει δίχτυα από πολύ δύσκολη θέση και με απρόβλεπτη κίνηση, ενώ ο Αζάρ ξαναχτύπησε στο 63' ξανά με όμορφο τελείωμα. Αδειασε με προσποίηση αμυντικό και τερματοφύλακα και σούταρε εύστοχα για να φτάσει τα πέντε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, που αναδεικνύεται στην καλύτερη «πελάτισσά» του στην Premier League (της έχει βάλει 5 όσα και στην Μπόρνμουθ). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Η Τσέλσι έφτασε στην τέταρτη διαδοχική επιτυχία και η Μπρομ παρέμεινε χωρίς τρίποντο από την 1η αγωνιστική (22 Αυγούστου).

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Φόστερ, ΜακΟλεϊ, Εβανς, Χεγκάζι, Φίλιπς (84' ΜακΚλιν), Κρικόβιακ (45' Γιάκομπ), Μπάρι, Λίβερμορ, Γκιμπς, Ροντόν, Ροντρίγκες (70' Μπερκ)

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Τζαπακόστα, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ (77' Γουίλιαν), Μπακαγιόκο, Φάμπρεγας (67' Ντρίνκγουοτερ), Αζάρ (71' Πέδρο), Μοράτα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα