Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 3-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 3-0

bet365

Με δύο γκολ του Σαλάχ και ένα του Κουτίνιο η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-0 της Σαουθάμπτον στο Anfield και παραμένει δυνατά στην 4άδα.

Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα έδωσαν και μετά τη διακοπή οι Reds που δεν απειλήθηκαν και επικράτησαν τόσο άνετα όσο δείχνει το τελικό 3-0 των Αγίων εντός φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στην Premier League. Συνέχεια στο εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που έκανε εύκολα τα πράγματα από το πρώτο μέρος και βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς της κατηγορίας.

Στο 31' άνοιξε το σκορ η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, όταν ο Τάνιτς ήταν μάλλον απρόσεκτος και πούλησε την κατοχή, ο Κλάβαν έδωσε στον Βαϊνάλντουμ και εκείνος στον Σαλάχ, ο οποίος συνέκλινε στο αγαπημένο του αριστερό πόδι και νίκησε τον Φόρστερ (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αιγύπτιος έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους όταν έφυγε σωστά και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κουτίνιο νίκησε ξανά τον keeper της Σαουθάμπτον με τελείωμα κάτω από τα πόδια του (2-0). Οι Αγιοι μέχρι το φινάλε δεν είχαν καταφέρει να κάνουν σουτ on-target και στο 68' είδαν τα όποια όνειρα για... θαύμα να τελειώνουν. Σε εκείνο το σημείο το σουτ του Φιρμίνο σταμάτησε στον Φόρστερ αλλά ο Κουτίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από το σημείο του πέναλτι.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάβαν, Λόβρεν, Μορένο, Αρνολντ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κουτίνιο (69' Τσαν), Σαλάχ (80' Μίλνερ), Μανέ (74' Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο.

Σαουθάμπτον (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Χουντ, Σοάρες, Μπερτράντ, Ντέιβις, Ρομέου, Μπουφάλ (69' Γουόρντ-Πράουζ), Ρέντμοντ, Τάντιτς (55' Οστιν), Λονγκ (79' Γκαμπιαντίνι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα