Επιστροφή Ζλάταν, Πογκμπά και αποθέωση από Μουρίνιο

Επιστροφή Ζλάταν, Πογκμπά και αποθέωση από Μουρίνιο

Επιστροφή Ζλάταν, Πογκμπά και αποθέωση από Μουρίνιο

Ζλάταν, Πογκμπά και Ρόχο επιστρέφουν στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και ο Πορτογάλος δεν χάνει την ευκαιρία να τους αποθεώσει!

Είναι γεγονός! Ο Ζλάταν επιστρέφει στη δράση και μαζί του στην αποστολή της Μάντσεστερ ο Πολ Πογκμπά, αλλά και ο Ρόχα. Ο Σουηδός, ο Γάλλος και ο Αργεντίνος προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Μουρίνιο για το ματς με τη Νιούκαστλ. Ο Πορτογάλος σε πελάγη ευτυχίας, αποθέωσε τον Ζλάταν, αλλά και τον Πογκμπά «Ο Ζλάταν αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς πέρυσι μέχρι να τραυματιστεί. Φέτος μάθαμε να παίζουμε χωρίς αυτόν με έναν διαφορετικό τρόπο. Όμως παραμένει ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας. Είναι για μια τεράστια προσωπικότητα και φάνηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Όλοι λέγαμε ότι θα γυρίσει μέσα στο 2017, εννοώντας την 31η Δεκεμβρίου. Άλλο αυτό κι άλλο να επιστρέφει μέσα Νοέμβρη.

Πλέον μπορώ να μιλήσω και για τον Πογκμπά, αφού είναι και πάλι διαθέσιμος. Θεωρώ πως όλοι μπορούν να δουν ξεκάθαρα τη διαφορά που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πολ παίζει και όταν είναι εκτός...».

Best of internet