Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο ξάδερφος του Αγουέρο! (pic)

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο ξάδερφος του Αγουέρο! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο ξάδερφος του Αγουέρο! (pic)

bet365

Από την ποδοσφαιρική ευτυχία των τελευταίων ημερών, στον προβληματισμό και το φόβο για τον ξάδερφό του... Ο Σέρχιο Αγουέρο ενημερώθηκε για τη σύλληψη του ξαδέρφου του για διακίνηση ναρκωτικών!

Όσο κι αν τις τελευταίες μέρες γιόρταζε την κατάκτηση του ρεκόρ για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από τα 178 τέρματα στα οποία έφτασε, ο Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών» έχει πλέον να σκεφτεί άλλα, πιο σοβαρά πράγματα σε σχέση με το κλίμα ευφορίας των τελευταίων ημερών και τη βράβευσή του από την ομάδα.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση και την εκπομπή «Jugones», ο ξάδερδος του Αγουέρο συνελήφθη τα ξημερώματα στην Αργεντινή, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών!

Δημοσιεύεται, μάλιστα, φωτογραφία από το αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επέβαινε ο συγγενής του διεθνή επιθετικού της Σίτι, όπου βρίσκονταν οι ναρκωτικές ουσίες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα