«Συγγνώμη» στην Έβερτον από Μιραλάς! (pic)

«Συγγνώμη» στην Έβερτον από Μιραλάς! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Έβερτον για το ματς με την Γουότφορντ, o ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και τώρα κλήθηκε να απολογηθεί.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η απόφαση του Άσγουορθ να μην τον πάρει στην αποστολή για το ματς με την Γουότφορντ έκανε τον Κέβιν Μιραλάς να εξωτερικεύσει την απογοήτευσή του και να... φουντώσει τις φήμες για μεταγραφή του στο Λιμάνι το Γενάρη. Τώρα όμως ζητά συγγνώμη και δηλώνει αφοσιωμένος στην Έβερτον.

Συγκεκριμένα έγραψε ο άσος της ομάδας του Μέρσισαϊντ:

«Πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια ύστερα από μερικά άρθρα από τα μίντια.

Δεν συμπεριλήφθηκα στην αποστολή λόγω έλλειψης αφοσίωσης και προσπάθειας στην προπόνηση, ήταν απόφαση του προπονητή και ήμουν απογοητευμένος καθώς είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην Έβερτον από τη το 2012 που ήρθα εδώ και δεν μπορώ να δεχτώ την πραγματική μας κατάταξη στη βαθμολογία. Ζητώ συγγνώμη στον πρόεδρο και στον ιδιοκτήτη, στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου που δεν ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τη στιγμή της απογοήτευσής μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα