Κορυφαίος σε... όλη την Ευρώπη ο Μοράτα!

Κορυφαίος σε... όλη την Ευρώπη ο Μοράτα!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος σε... όλη την Ευρώπη ο Μοράτα!

bet365

Ουδείς άλλος, στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, από την έναρξη της περσινής σεζόν, δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές από τον Μοράτα με κεφαλιά!

Λεβαδειακός – Λαμία με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι, έκανε τη διαφορά στο μεγάλο ντέρμπι των «μπλε» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το τελικό 1-0 των Πρωταθλητών Αγγλίας και την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη του Κόντε επί του Ζοσέ Μουρίνιο στις κόντρες τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Αλβάρο Μοράτα, τείνει να κάνει το σκοράρισμα με το κεφάλι, το σήμα κατατεθέν του. Τόσο, που κάποια στιγμή φέτος είχε δηλώσει και ο ίδιος πως εύχεται να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και με τα πόδια, πέρα από τις φορές που σκοράρει με κεφαλιά.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως, είναι κορυφαίος σε ολόκληρη την Γηραιά ήπειρο! Πιο συγκεκριμένα, με τα 10 τέρματα με κεφαλιά που έχει πετύχει από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχει τα περισσότερα με αυτό τον τρόπο, από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή, στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Επιπλέον, η ισπανική συνεργασία του με τον Αθπιλικουέτα, όπως σημειώθηκε και στο Κυριακάτικο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», οδήγησε σε γκολ για 5η φορά τη φετινή σεζόν.

Αυτές οι 5 φορές που ο φουλ μπακ έχει «σερβίρει» και συμπατριώτης του στράικερ έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, έχουν κάνει τη συνύπαρξή τους, την πιο παραγωγική από κάθε άλλο «δίδυμο» στην Premier League για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα