Ο Σον λύτρωσε την Τότεναμ

Gazzetta team
Ο Σον λύτρωσε την Τότεναμ

bet365

Η Τότεναμ έστω και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας με το ισχνό 1-0 με τον Σον να δίνει την λύση. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Τότεναμ είχε να διαχειριστεί εκτός από την Κρίσταλ Πάλας και την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Γι αυτό και η ομάδα του Ποκετίνο τα χρειάστηκε. Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι του Γκαναζίνγκ πάνω στον Σακχό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την κούραση αλλά και το ροτέισον των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην απειληθούν στο πρώτο 45λεπτο, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ρόουζ στο 31'. Αντίθετα, στο 36' ο Νταν ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 0-1, αλλά η κεφαλιά του είχε απάντηση από τον Γκατσανίγκα.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Πάλας να είναι πιο επικίνδυνοι και να δημιουργούν σημαντικές φάσεις για να προηγηθούν, αλλά στο 48' ο Τάουσεντ δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο της Τότεναμ, ενώ στο 57' ο Ζαχα έχασε απίστευτη ευκαιρία σε κενό τέρμα.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε και στο 64' ο Σον με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπερόνι με τον Νοτιοκορεάτη να χάνει και άλλη ευκαιρία στο τέλος για να κλειδώσει το ματς. Παρόλα αυτά η Τότεναμ πήρε τη νίκη κι έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δεύτερη θέση έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο.

Οι ενδεκάδες:

Τότεναμ: Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσεζ, Φερντόνχεν, Ρόουζ (90' + 2' Ντέιβις), Ντάιερ, Γουίνκς (46' Ντεμπελέ), Σισσοκό, Έρικσεν, Σον, Κέιν (77' Γιορέντε)

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ (76' Σακό), Νταν, Σακό, Σλουπ, Φονσού-Μενσά, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπάι, Λόφτους-Τσικ, Τόουσεντ, Ζάχα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα