Φάμπρεγας: «Με τον Μουρίνιο... ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε»

Φάμπρεγας: «Με τον Μουρίνιο... ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: «Με τον Μουρίνιο... ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε»

bet365

Υπάρχουν βράδια που το σκέφτεται και ακόμα απορεί. Προσωπικά τον ενοχλεί το γεγονός ότι ευθύνεται για την απόλυση του Μουρίνιο από την Τσέλσι. Ο Σεσκ Φάμπρεγας εξήγησε πως στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-2016, στην Τσέλσι όλοι... ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ήξεραν και δεν προσπαθούσαν για τίποτα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ισπανός χαφ των «μπλε», μίλησε στο BBC και τον Γκάρι Λίνεκερ για ό,τι συνέβη και οδήγησε τον «special one» στη δεύτερη απόλυσή του από τους «μπλε», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

«Ακόμα αναρωτιέμαι το “γιατί”, επειδή ήταν κρίμα όπως συνέβη... Ορισμένες φορές ξαπλώνεις το βράδυ και το μυαλό σου τρέχει και σκέφτεσαι πράγματα που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς.

Με ενοχλεί ακόμα γιατί όταν βρισκόμουν απ' έξω και έβλεπα την ομάδα στο γήπεδο, σκεφτόμουν “δεν προσπαθούμε καν...”. Απλά ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε και το οποίο παίζαμε μέχρι και λίγους μήνες πριν... Ό,τι έγινε, έγινε όμως και αισθάνομαι άσχημα προσωπικά. Με τον Ζοσέ έχουμε ακόμα επαφή και μιλάμε. Εκτός από τον Βενγκέρ, είναι ο προπονητής με τον οποίο διατηρώ επαφή ακόμα και σήμερα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα