Η μεγαλύτερη «ανομβρία» της Τότεναμ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Η μεγαλύτερη «ανομβρία» της Τότεναμ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Κώστας Ζάλιαρης
Η μεγαλύτερη «ανομβρία» της Τότεναμ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

bet365

Με δεδομένο πως ακόμα κι αν διεκδικήσει τον φετινό τίτλο της Premier League ή το Κύπελλο Αγγλίας, η στέψη γίνεται μετά τον Φλεβάρη, η Τότεναμ θα καταγράψει κι επίσημα φέτος τη μεγαλύτερη «ανομβρία» της, όσον αφορά στους τίτλους, από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Παρί Σ.Ζ. – Νις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τα «σπιρούνια» είδαν τη Γουέστ Χαμ να φέρνουν τούμπα το μεταξύ τους λονδρέζικο ντέρμπι στο «Γουέμπλεϊ», το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με αποτέλεσμα το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ποκετίνο στην ανάπαυλα να γίνει 3-2 για το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς στο σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι και μάλιστα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Με δεδομένο πως η Τότεναμ τελευταία φορά πανηγύρισε τίτλο το 2008, με το Λιγκ Καπ τότε υπό τις οδηγίες του Χουάντε Ράμος στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι που κρίθηκε από μια κεφαλιά του Γούντγκεϊτ, η Τότεναμ θα ξεπεράσει τη μέχρι στιγμής, μεγαλύτερη «ανομβρία» της σε θέμα τροπαίων.

Αυτή, ήταν ανάμεσα στα πρωταθλήματα του 1951 και του 1961, την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου...

Η τρέχουσα δεκαετία θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2018, αφού τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο ολοκληρώνονται λίγους μήνες αργότερα κι έτσι τα «σπιρούνια» θα μείνουν τουλάχιστον 10 έτη χωρίς να έχουν πανηγυρίσει οτιδήποτε.

Από τον τελευταίο τίτλο της Τότεναμ, οι ομάδες που έχουν κατακτήσει τρόπαια στο Νησί, είτε σε εγχώριο θεσμό είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10), Τσέλσι (9), Μάντσεστερ Σίτι (5), Άρσεναλ (3), Πόρτσμουθ, Μπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ, Σουόνσι, Γουίγκαν, Λέστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα