Ζλάταν: «Αν θέλω, θα... περπατήσω και στο νερό»!

Ζλάταν: «Αν θέλω, θα... περπατήσω και στο νερό»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: «Αν θέλω, θα... περπατήσω και στο νερό»!

bet365

Σιγά που θα κρατιόταν και δεν θα πετούσε νέες ατάκες... Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στις σκέψεις που κάνει για την ημέρα που θα χρειαστεί να αφήσει το ποδόσφαιρο, έχει αποφασίσει ότι δεν θα είναι ένα... συνηθισμένο «αντίο».

Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε νέα συνέντευξη στο SkySports και τον Τιερί Ανρί λίγο καιρό προτού επανέλθει στη δράση, έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία μετά και την πλήρη ανάρρωση από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί πριν από αρκετούς μήνες.

Αν και η συνέντευξή θα προβληθεί το πρωί του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν από το ματς των «κόκκινων διαβόλων» με την Τότεναμ, η ατάκα του Ζλάταν για την ημέρα της απόσυρσής του, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με τον έμπειρο φορ να λέει χαρακτηριστικά:

«Θα φύγω από το ποδόσφαιρο όπως εγώ το θέλω. Δεν θα δεχόμουν ποτέ να αποσυρθώ τραυματίας ή να φύγω από το γήπεδο για τελευταία φορά... κουτσαίνοντας. Αμέσως μετά το πρόβλημα που προέκυψε, το πιο εύκολο ήταν να επιστρέψω. Πήρα την απόφαση γιατί είχα πλέον κίνητρο, ακούγοντας και όλους αυτούς που έλεγαν ότι ήμουν τελειωμένος. Ήταν τρομερά εύκολο να πω ότι τώρα θέλω να συνεχίσω. Αν θέλω να φύγω περπατώντας στο νερό, θα το κάνω και αυτό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα