Χολέμπας: «Παίρνω κίτρινες κάρτες γιατί μόνο εγώ κάνω τάκλιν»

Χολέμπας: «Παίρνω κίτρινες κάρτες γιατί μόνο εγώ κάνω τάκλιν»

bet365

Απολαυστικός ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε για τις κίτρινες κάρτες που δέχεται, εξηγεί γιατί δεν συμπαθούσε τον Κίκε Φλόρες, ενώ αναφέρεται και στην εποχή που εργαζόταν σε αποθήκη!

Ο Χοσέ Χολέμπας παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα Express, όπου για ακόμη μια φορά έκλεψε την παράσταση με την αφοπλιστική ειλικρίνεια του.

Ο 33χρονος μπακ της Γουότφορντ εξήγησε γιατί δέχεται με χαρακτηριστική ευκαιρία κίτρινες κάρτες.

«Παίρνω κάρτες γιατί είμαι ο μοναδικός που κλωτσάει. Αν πρέπει να δεχθώ μια κίτρινη κάρτα θα την δεχθώ. Εάν χάνουμε 1-0 και πρέπει να σταματήσω κάποιον θα πάρω την κίτρινη. Αυτό έλειπε την περυσινή σεζόν από τα παιδιά. Έπρεπε να είναι πιο σκληρά. Μόνο εγώ έκανα σκληρά τάκλιν».

Ο Χολέμπας αποκάλυψε πως δεν συμπαθούσε καθόλου τον πρώην προπονητή του στη Γουότφορντ, Κίκε Φλόρες σε αντίθεση με τον Βάλτερ Ματσάρι.

«Ήταν δύσκολα για μένα με αυτό τον προπονητή. Δεν τον γούσταρα. Δεν ήταν έντιμος. Ο Βάλτερ Ματσάρι ήταν πολύ καλύτερος προπονητής για μένα».

Ο πρώην παίκτης της Ρόμα θυμήθηκε την εποχή όπου εργαζόταν σε αποθήκη προκειμένου να μεγαλώσει την κόρη του.

«Έπρεπε να το κάνω. Είχα κανονική δουλειά. Διπλοβάρδιες σε αποθήκη γιατί είχα μωρό. Δεν ήταν στα πλάνα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο έμπειρος μπακ παράλληλα με το ποδόσφαιρο ασχολείται με την μόδα έχω την δική του φίρμα.

«Πάντα με ενδιέφερε η ομάδα. Βαρέθηκα όλα τα Gucci και Luis Vuitton προϊόντα. Γιατί να ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα για ρούχα; Για να δείχνεις στον κόσμο πως κοστίζουν 1.000 λίρες; Δεν το χρειάζεσαι αυτό. Εάν δείχνει καλό και κάνει 50 λίρες που είναι το πρόβλημα.

Βλέπω νέα παιδιά που προσπαθούν να φορέσουν ότι και οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορούν. Οι τιμές μου δεν είναι υψηλές. Σχεδιάζω τα πάντα μόνος μου».

Ο Χολέμπας αναφέρθηκε και στη φετινή ομάδα τονίζοντας τι έχει ζητήσει από τους παίκτες της Γουότφορντ ο Μάρκο Σίλβα.

«Μας είχε πει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό κάνουν τώρα όλα τα παιδιά. Γίνεται κάτι σπουδαίο εδώ. Κόντρα στη Σίτι χάσαμε 6-0 και στη συνέχεια νικήσαμε την Σουόνσι. Ήταν θαυμάσιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα