Η Έβερτον καταρρέει και ο Κούμαν... βολτάρει τις νύχτες (pics)

Η Έβερτον καταρρέει και ο Κούμαν... βολτάρει τις νύχτες (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Έβερτον καταρρέει και ο Κούμαν... βολτάρει τις νύχτες (pics)

bet365

Όπως έχει ξαναπεί, απολαμβάνει τη ζωή. Δεν αγχώνεται. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Έτσι, ο Ρόναλντ Κούμαν, μόλις λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα από την Άρσεναλ, βγήκε για φαγητό και ποτό κι έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ολλανδός κόουτς των «ζαχαρωτών» παραδέχεται ότι η κατάσταση στην ομάδα του δεν είναι καθόλου καλή μετά και το 5-2 από τους «κανονιέρηδες», το μεσημέρι της Κυριακής, παρ' όλα αυτά, δεν τα βάφει μαύρα.

Για την ακρίβεια, βάζει τα καλά του και... κυκλοφορεί!

Το βράδυ της Κυριακής, μόλις λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τους Λονδρέζους, βγήκε με φίλους για φαγητό και ποτό στο Μάντσεστερ, σε γνωστό εστιατόριο όπου συχνάζει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το πρωί της Δευτέρας, εθεάθη στην προπόνηση με... εμφανή τα σημάδια της προχωρημένης ώρας κατά την οποία κοιμήθηκε μετά το ξενύχτι του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα