«Ευθύνη» και του Λουκάκου η γκέλα της Γιουνάιτεντ

«Ευθύνη» και του Λουκάκου η γκέλα της Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
«Ευθύνη» και του Λουκάκου η γκέλα της Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν έχει καθόλου καλή σχέση με νεοφώτιστες ομάδες, οι οποίες καταφέρνουν να τον περιορίσουν, όπως το έπραξε και η Χάντερσφιλντ για να πάρει σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «terriers» προκάλεσαν μεγάλο σοκ στην 9η αγωνιστική της Premier League με το 2-1 επί των «κόκκινων διαβόλων», το απόγευμα του Σαββάτου, καταφέρνοντας να πάρουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στον σύλλογο από το Μάντσεστερ σε ματς της πρώτης κατηγορίας, έπειτα από το 1952 (βέβαια από το 1972 η Χάντερσφιλντ βρισκόταν σε χαμηλότερες κατηγορίες).

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν σκόραρε κι αυτό επέκτεινε το αρνητικό του σερί κόντρα σε ομάδες που μόλις έχουν ανέβει στο ανώτατο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εβερτον – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μαζί και με το σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ, ο Βέλγος φορ έχει αποτύχει πλέον να βρει δίχτυα στις 18 από τις 25 φορές που έχει αντιμετωπίσει νεοφώτιστους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα