Εκανε άνω-κάτω το Λονδίνο η Μπράιτον! (vid)

Gazzetta team
Εκανε άνω-κάτω το Λονδίνο η Μπράιτον! (vid)

bet365

Εντυπωσιακή η Μπράιτον, διέλυσε 3-0 τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και πήρε το πρώτο της διπλό στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 34 χρόνια!

Η Μπράιτον ήταν καταιγιστική στο Λονδίνο, διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με 3-0 κι έκανε το μέλλον του Μπίλιτς στα Σφυριά εξαιρετικά δύσκολο. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το πρώτο διπλό στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 34 χρόνια, ενώ αυτή ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από νεοφώτιστη ομάδα (1-5 από τη Γουέστ Μπρομ τον Νοέμβρη του 1931). Εντονες αποδοκιμασίες των Λονδρέζων για τον Κροάτη και τους παίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Μάρεϊ. Ο Τσιτσαρίτο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όπως και ο Λανσίνι, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν ουσιαστικοί. Η Μπράιτον πάγωσε για δεύτερη φορά το Ολυμπιακό στάδιο στις καθυστερήσεις του α' μέρους με γκολάρα του Ιθκιέρδο. Στο 56' ο Ντάφι είχε δοκάρι και στο 75' ο Μάρεϊ διαμόρφωσε το 3-0 με εκτέλεση πέναλτι!

Αμβούργο – Μπάγερν με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Вест Хэм - Брайтон 0:3. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα