Από... κόσκινο τα οικονομικά της Νιούκαστλ για την εξαγορά

Από... κόσκινο τα οικονομικά της Νιούκαστλ για την εξαγορά

Κώστας Ζάλιαρης
Από... κόσκινο τα οικονομικά της Νιούκαστλ για την εξαγορά

bet365

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αγοραπωλησίας της Νιούκαστλ, με την Αμάντα Στέιβλι, εκπρόσωπο της εταιρείας PCP Partners, να έχει ήδη ξεκινήσει τον οικονομικό έλεγχο στα βιβλία του συλλόγου, έπειτα από σχετική συμφωνία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γουέστ Χαμ – Μπράιτον. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Βρετανίδα επιχειρηματίας και οικονομολόγος, φέρεται να έχει προσφέρει 300 εκατ.λίρες για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, με τον νυν ιδιοκτήτη, Μάικ Άσλεϊ να αξιώνει 400 εκατομμύρια, αλλά να εμφανίζεται απόλυτα διαλλακτικός σε αυτό το σημείο.

Οι έλεγχοι στα οικονομικά της Νιούκαστλ έχουν ήδη ξεκινήσει και κάθε στοιχείο περνάει από... κόσκινο προκειμένου να διαπιστώσει στον απόλυτο βαθμό την επικρατούσα κατάσταση η Στέιβλι, προχωρώντας στην αγορά του κλαμπ.

Αυτό που έγινε επιπλεόν γνωστό, μέσω του δικηγόρου του απερχόμενου αφεντικού της Νιούκαστλ, είναι πως η επιχειρηματίας που επέδειξε σοβαρότατο ενδιαφέρον για να πάρει τον σύλλογο στα χέρια της, δεν «παίζει» μόνη της...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα