Λόβρεν: «Με πάτησε επίτηδες ο Λουκάκου»

Κώστας Ζάλιαρης
Λόβρεν: «Με πάτησε επίτηδες ο Λουκάκου»

bet365

Ο Ντέγιαν Λόβρεν επιμένει πως ο Ρομέλου Λουκάκου είχε πρόθεση να τον τραυματίσει εκτός φάσης και πως θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί, στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντεστερ Σίτι - Νάπολι, ώρα 21:45. (21+)!

Ο Κροάτης αμυντικός, έπειτα κόντρα με τον Βέλγο φορ των «κόκκινων διαβόλων», έπεσε στο έδαφος και αντιλήφθηκε πως ο αντίπαλός του έκανε κίνηση με το πόδι προκειμένου να τον χτυπήσει, έχοντας εκνευριστεί.

Ο ρέφερι του ντέρμπι του Άνφιλντ, Μάρτιν Άτκινσον δεν έβγαλε κάρτα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε τη Δευτέρα πως ο Λουκάκου τη βγάζει καθαρή και ο Λόβρεν ανέφερε:

«Έκανα ένα τάκλιν και ενώ θα μπορούσε να με έχει αποφύγει, κατάλαβα ότι είχε πρόθεση να με χτυπήσει. Θα μπορούσε να έχει ζητήσει συγγνώμη αμέσως μετά αν δεν το ήθελε ή έγινε πάνω στον βηματισμό του, αλλά ήταν εκνευρισμένος και απλά έφυγε. Όπως και να 'χει, έγινε στον αγωνιστικό χώρο και έχει τελειώσει. Δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε άλλο αφού δεν μπορεί να αλλάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα