Έτσι έχασε τον Ρονάλντο η Λίβερπουλ!

Έτσι έχασε τον Ρονάλντο η Λίβερπουλ!

bet365

Ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ Ζεράρ Ουγιέ, μίλησε για τους λόγους που έκαναν τον Ρονάλντο να πάει στο Μάντσεστερ και όχι στο Μέρσισαϊντ όταν ακόμη έπαιζε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Λας Πάλμας – Θέλτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σήμερα είναι μαζί με τον Μέσι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Πριν μερικά χρόνια, όταν ακόμη ήταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ένα άσημο παιδί γεμάτο ταλέντο που είχε μπει στο μπλοκάκι ουκ ολίγων σκάουτ.

Ο τότε τεχνικός της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγιέ, τον είχε ξεχωρίσει αλλά κάτι η παρουσία του Κιούελ στην ομάδα του, κάτι κι ο μισθός που δεν μπορούσαν να πληρώσουν οι «reds» για να μη χαλάσουν τις ισορροπίες, έστειλαν τον Πορτογάλο στο Μάντσεστερ.

«Τον είδα το τουρνουά Κ-21 της Τουλόν. Όμως είχαμε μια συγκεκριμένη μισθολογική κλίμακα και δεν πληρώναμε το ποσό που ήθελε.

Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε ένα φιλικό κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όλοι είπαν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Πρέπει να τον πάρεις".

Εγώ συμφώνησα στο να μην σπάσει η δομή που υπήρχε στους μισθούς. Νόμιζα ότι θα δημιουργούσε αυτό προβλήματα στα αποδυτήριά μας», θυμήθηκε ο Ουγιέ ενώ στάθηκε και στον Κιούελ ο οποίος τότε ήταν στα καλύτερά του.

«Ίσως να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ρονάλντο, αλλά είχαμε τον Κιούελ που ήταν τρομερός εκείνη την εποχή και ήταν πολύ πεινασμένος αλλά είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό. Ύστερα απ' αυτό δεν είχε ξανά την ίδια αυτοπεποίθηση, την ίδια όρεξη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα