Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 2-1

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 2-1

bet365

Η Πάλας έσπασε την κατάρα, πέτυχε τα πρώτα της γκολ στη σεζόν κόντρα στην Τσέλσι (2-1) και οι Μπλε βρέθηκαν στο -9 από την κορυφή. Τρίτη σερί νίκη και πρώτη στο «Γουέμπλεϊ» για Τότεναμ.

Η Πάλας δεν είχε σκοράρει στη σεζόν, δεν είχε ούτε βαθμό έπειτα από επτά στροφές, ωστόσο η... κατάρα έσπασε στο Σέλχαρστ Παρκ κόντρα στην Τσέλσι. Οι Μπλε ήταν εκτός... γηπέδου, πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και το 1-2 τους έφερε στο -9 από την κορυφή και τη Σίτι.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ναι, συνέβη κι αυτό! Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα της φετινής Premier League που δέχθηκε γκολ από την Κρίσταλ Πάλας! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έστειλαν... απειλητικό μήνυμα στο 4' με τον Ζαχά και στο 11' πήραν προβάδισμα! Ο Τάουνσεντ επιχείρησε να σκοράρει με το δεξί, όμως τη μπάλα στα δίχτυα έστειλε ο Αθπιλικουέτα. Ετσι, χρειάστηκαν 641 λεπτά για να έρθει το πρώτο τέρμα τους!

Η Τσέλσι αντέδρασε κι επτά λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Σεσκ έκανε τη σέντρα και ο Μπακαγιόκο με ωραία κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην Premier League! Oι γηπεδούχοι ήταν βελτιωμένοι δημιουργικά, έβαζαν δύσκολα στους Μπλε και στο 22' έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ζαχά! Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμό μετά το 60', πίεσε την Πάλας και στο 34' είχε καλή φάση με τον Αλόνσο. Η Κρίσταλ Πάλας ήταν σε θέση να εκμεταλλευθεί τα κενά των φιλοξενούμενων και στο 39' από πάσα του Μιλιβόγιεβιτς ο Τάουνσεντ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε! Το γκολ για την ομάδα του Χόντγκσον ήρθε στο 45' από τον Ζαχά και ασίστ του Σακό! Η παράδοση ήταν... κόντρα στους Μπλε, αφού στις έξι από τις επτά φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με τον Κόντε στον πάγκο τους ηττήθηκαν... Οι Μπλε προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, ωστόσο είχαν μόλις μια μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 74' ο Μουσόντα δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Η Πάλας κρατούσε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο 87' βρέθηκε μια ανάσα από το τρίτο γκολ, αλλά ο Τάουνσεντ... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Σακό, Φαν Άανχολτ, ΜακΆρθουρ (85' Φοσού – Μενσά), Καμπάιγ (85' Ρίντεβαλντ), Μιλιβόγεβιτς, Σλουπ (75' Πάντσεον), Τάουνσεντ, Ζαχά

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουσες (40' Τζαπακόστα), Φάμπρεγας, Μπακαγιόκο, Αλόνσο, Γουίλιαν (65' Μουσόντα), Μπατσουαγί (57' Πέδρο), Αζάρ

Εκανε σεφτέ η Τότεναμ
Εκτός τα κάνει όλα τέλεια. Τέσσερις εξορμήσεις όλες τους νικηφόρες. Το φετινό πρόβλημα της Τότεναμ είναι η έδρα. Εχοντας ως βάση το «Γουέμπλεϊ» δεν μπορούσε να σταυρώσει τρίποντο εντός, αλλά κατάφερε στο τέταρτο παιχνίδι να πανηγυρίσει. Και κόντρα στην Μπόρνμουθ με το ζόρι έφτασε στο 1-0. Αυτό ήρθε με ωραίο, χαμηλό πλασέ του Ερικσεν (48') και ενώ νωρίτερα Γιορίς και Σάντσες είχαν σώσει την κατάσταση στη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο οι Spurs παραμένουν σε κοντινή απόσταση (-5) από την κορυφή.

Το μοίρασε ο... Κάρολ
Το Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ άρχισε καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 19' με το γκολ του Αντόνιο και έδειχναν αποφασισμένοι για την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη φέτος. Η προσπάθεια τους, όμως, δέχθηκε μεγάλο πλήγμα λίγα λεπτά μετά, αφού ο Αντι Κάρολ πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά (25'-27') και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Τα Σφυριά έπαιζαν σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο και αυτό τελικά το πλήρωσαν στο φινάλε, αφού στο 85' ο Γουντ βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-1, χαρίζοντας έστω τον βαθμό στην Μπέρνλι.

Πήρα ανάσα η Σουόνσι
Η Σουόνσι έσπασε την... κατάρα κόντρα στη Χάντερσφιλντ (τελευταία νίκη εντός το 2003), επικράτησε 2-0 και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα , έφτασε τους 8 βαθμούς και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στο 42', ο Αμπραχαμ εκμεταλλεύθηκε τη γκάφα του Λοσλ και πέτυχε το 1-0. Στο 48΄ η Σουόνσι πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Αμπράχαμ, ο οποίος και διαμόρφωσε το 2-0. Η γηπεδούχος ήταν καλά οργανωμένη, απειλήθηκε ελάχιστα και κατάφερε να κράτησει το υπέρ της σκορ.

Кристал Пэлас - Челси 2:1. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα