Σε ντοκιμαντέρ η ιστορία από το έπος της Άρσεναλ, το 1989(vid)

Σε ντοκιμαντέρ η ιστορία από το έπος της Άρσεναλ, το 1989(vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σε ντοκιμαντέρ η ιστορία από το έπος της Άρσεναλ, το 1989(vid)

bet365

Το γκολ του Μάικλ Τόμας έκανε την «κηδεία» στο Άνφιλντ, η Άρσεναλ πήρε τον τίτλο στο πιο δραματικό φινάλε μέχρι αυτό του 2012 και σύντομα κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ με την ιστορία από το έπος των «κανονιέρηδων»!

Οι Λονδρέζοι, ήξεραν ότι χρειάζονταν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν το πρωτάθλημα και ταξίδεψαν στο Μέρσεϊσαϊντ, για να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο κατάκτησης της κορυφής.

Ο Άλαν Σμιθ είχε ανοίξει το σκορ στο 52ολεπτό, για να έρθει και ο Μάικλ Τόμας στις καθυστερήσεις να νικήσει τον Μπρους Γκρόμπελαρ για το τελικό 2-0.

«Απίστευτη κορύφωση! Οι παίκτες της Λίβερπουλ είναι πεσμένοι στο χορτάρι… Ο Όλντριτζ είναι κάτω… Ο Μπαρνς είναι κάτω… Ο Νταλγκλίς στέκεται παγωμένος…Ο Νίκολ έχει πέσει στα γόνατα… Το ίδιο και ο ΜακΜάχον…»!

Αυτά τα λόγια του Μπράιαν Μουρ που έκανε τότε την περιγραφή του αγώνα για το «ITV», φανερώνουν όσα συνέβησαν την 26η Μαΐου του 1989 στο «Άνφιλντ».

Οι πρωταγωνιστές εκείνου του έπους, μιλούν και αναλύουν όλη την ιστορία από το έπος της Άρσεναλ του 1989, σε ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβρη...

Δείτε το τρέιλερ του «89»:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα