ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 0-2

Gazzetta team
ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 0-2

bet365

Οι νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 2-0 των αντίστοιχων της ΑΕΚ στο Γαλάτσι.

FA Cup: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μία ημέρα πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έλαβε χώρα στο Γαλάτσι το ντέρμπι των ομάδων των Κ19 με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 0-2.

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο 27' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρίνου, με την ΑΕΚ να χάνει δύο μεγάλες φάσεις για την ισοφάριση στο 45' με τον Χριστόπουλο.

Η Ένωση πίεσε με την έναρξη του δευτέρου μέρος και θα μπορούσε να είχε βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Ρουκουνάκης στο 59' δεν βρήκε στόχο.

Ο Χριστόπουλος έχασε νέα σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 78', με τον Ολυμπιακό να κλειδώνει τελικά το τρίποντο στο 87' σε αντεπίθεση με γκολ του Θεοχάρη, ο οποίος πλάσαρε στην κενή εστία για το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:

ΑΕΚ Κ19: Θεοχάρης, Λιώνης, Σταμούλης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Κάτσικας, Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος, Τσαρούχας, Μαχαίρας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Μπέλιτς, Ρέκκας, Μαρίνος, Αρσενίδης, Σουρλής, Μπουλάρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα