ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με Γαϊτανίδη για την Κ-19

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με Γαϊτανίδη για την Κ-19

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με Γαϊτανίδη για την Κ-19

bet365

Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Δουβλίνο κόντρα στη Μποέμιαν, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το UEFA Youth League.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ έκανε μία καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και έφυγε από την Ιρλανδία με ένα ισχνό προβάδισμα, ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας σε τρεις εβδομάδες.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο 10λεπτο. Αρχικά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 6′, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Γαϊτανίδης απάντησε για τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι που απέκρουσε ο Ταλιχμανίδης στο 34′, αλλά δεν κατάφεραν να ξαναβρεί καμία από τις δύο δίχτυα και η ισοπαλία αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Η σύνθεση του «Δικεφάλου»:

Ταλιχμανίδης, Γρόσδης (90′ Τάχατος), Γιαξής, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Θεοδωρίδης, Τσοπούρογλου (57′ Τζόλης), Γαϊτανίδης (90′ Κούτσιας), Πουρναράς (70′ Πιπιλιάρης), Δούμτσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα