Νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στους νέους

Gazzetta team
Νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στους νέους

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο Γαλάτσι στο πρωτάθλημα των Κ19.

Οι ασπρόμαυροι έπειτα από μία φάση διαρκείας στο 14' κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πανίδη, γκολ το οποίο τους αρκούσε για να πάρουν τη νίκη (0-1) στο Γαλάτσι.

Οι παίκτες της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 41' για χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τους Τσέλιο και Μπότο.

Στο 46' ο ΠΑΟΚ έχασε κι αυτός με τη σειρά του μια πολύ καλή ευκαιρία για να βάλει και ένα δεύτερο γκολ, αλλά το γυριστό σουτ του Γαϊτανίδη πέρασε άουτ.

Στο 63' η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Θεοχάρη, ο οποίος ανέτρεψε τον αντίπαλό του βγαίνοντας από την περιοχή του.

Το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Κοσίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ταλιχμανίδης είπε «όχι» κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Κ19: Θεοχάρης, Ποζατζίδης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Μάρκου (65' Καλούδης), Κάτσικας, Ρουκουνάκης (46' Δημητρίου), Τσέλιος, Μπότος (70' Κοσίδης), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (83' Κορομηλάς)

ΠΑΟΚ Κ19: Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Ταχάτος (68' Κούτσιας), Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τσόλης (92' Θεοδωρίδης), Πουρνάρας

 

Τελευταία Νέα