Ολυμπιακός – Τότεναμ 1-1 (UEFA Youth League): Ισοπαλία με κέρδη για τους Νέους των Πειραιωτών (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Ολυμπιακός – Τότεναμ 1-1 (UEFA Youth League): Ισοπαλία με κέρδη για τους Νέους των Πειραιωτών (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ στην πρεμιέρα του UEFA Youth League, με τον Φέκκα να ισοφαρίζει για τους Πειραιώτες, που κοίταξαν στα «μάτια» τους Λονδρέζους.

Οι αγώνες των «μικρών» στη διοργάνωση της UEFA γίνεται με βάση την κλήρωση του Champions League. Έτσι η ομάδα της Ακαδημίας των Πειραιωτών είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους Λονδρέζους και να κοντραριστεί στο υψηλότερο επίπεδο κι ανταπεξήλθε των δυσκολιών.

Η Τότεναμ μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 10’ με τον Πάροτ, που εκμεταλλεύτηκε το κενό στην «ερυθρόλευκη» άμυνα και πλάσαρε από κοντά τον Τζολάκη. Έκτοτε ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και κοίταξε στα «μάτια» τους Άγγλους, καταφέρνοντας να απειλήσει.

Με όπλο το πρέσινγκ ψηλά, που κόστισε πάντως σε δυνάμεις στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Φέκκα στο 31’, έπειτα απ’ το κλέψιμο του Βοΐλη και την ασίστ στον συμπαίκτη του στο σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έδειξαν αρκετά κουρασμένες, με τη ζέστη να τις καταβάλει και τον ρυθμό να πέφτει αισθητά. Πάντως ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει ως και τη νίκη, με τον Μπουλάρι να βρίσκει με «κεραυνό» το οριζόντιο δοκάρι της Τότεναμ στο 89.

Συνολικά η ομάδα του Πέρες έδειξε καλά στοιχεία στο γήπεδο, τουλάχιστον ως το 70’, όταν η κούραση έγινε αισθητή στις ενέργειες των παικτών.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέρες): Τζολάκης, Ντουμάνης, Κοτζαμανίδης, Μπέλιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (67’ Λιάτσος), Φέκκας, Σουρλής (79’ Συρμής), Κατσαβάκης (46’ Αρσενίδης), Βοΐλης (65’ Μπουλάρι)

ΤΟΤΕΝΑΜ (ΜακΝτέρμοτ): Ολουγουανέμι, Λίονς-Φόστερ, Εγιόμα, Μπινκς, Γουάιτ, Κλαρκ, Μπόουντεν (71’ Λουσάλα), Μαγκόμα, Μάκαντεϊ, Πάροτ, Ρίτσαρντς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα