Λυσάνδρου: Καταδικάζει την επίθεση στη σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη

Λυσάνδρου: Καταδικάζει την επίθεση στη σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Τομαράς
Λυσάνδρου: Καταδικάζει την επίθεση στη σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Μηνάς Λυσάνδρου καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που έγινε στην Σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη και ο υπεύθυνός της, σχολιάζοντας ότι τέτοια φαινόμενα «ξεπερνούν κάθε κόκκινη γραμμή».

Θλιβερό επεισόδιο για τον αθλητικό πολιτισμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (08/09) στην Θεσσαλονίκη, όπου περίπου 100 άτομα, κάποια εκ των οποίων έφεραν - σύμφωνα με τις σχετικές μαρτυρίες - διακριτικά του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της ομάδας της Κ-16 του Ολυμπιακού με το Πολυδένδρι, διέκοψαν την αναμέτρηση χτυπώντας με σιδερογροθιά τον υπεύθυνο της Σχολής, Γιώργο Χοχλάκη και ενώ έγινε και επίθεση στον γιο του. Σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λίγκας, ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, που προφανώς έχει λάβει γνώση του γεγονότος, σχολίασε ότι το συμβάν έχει επιβεβαιωθεί και προφανώς καταδικάζεται ανοιχτά από τον Συνεταιρισμό, αφού είναι αυτονόητο ότι τέτοια φαινόμενα δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Η Λίγκα μάλιστα ενδιαφέρθηκε, έψαξε και επιβεβαιώσε το συμβάν.

Η χαρακτηριστική ατάκα ήταν ότι «τέτοια θέματα ξεπερνούν κάθε κόκκινη γραμμή». Όπως άφησε να εννοηθεί το προεδρείο, η Λίγκα προτίθεται να λάβει δράσεις, ούτως ώστε τέτοια φαινόμενα να καταδεικνύονται, αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

 

Τελευταία Νέα