Νίκη επί του Αετού η Κ19 της ΑΕΛ

Νίκη επί του Αετού η Κ19 της ΑΕΛ

Gazzetta team
Νίκη επί του Αετού η Κ19 της ΑΕΛ

bet365

Τα νικηφόρα αποτελέσματα στους φιλικούς αγώνες συνέχισε η Κ19 της ΑΕΛ, με τους... βυσσινί να επικρατούν του Αετού με 1-0.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Με νίκη συνέχισε τις εμφανίσεις της στους φιλικούς της αγώνες προετοιμασίας η ΑΕΛ Κ19.

Αυτή τη φορά στον «εντός» έδρας αγώνα της στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιβοίας επικράτησε ενός αξιόμαχου συνόλου, όπως αυτό του Αετού Μακρυχωρίου του Κώστα Κατσάρα, με 1-0.

Ο Αετός έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον έντονο ρυθμό εκατέρωθεν και με τίποτα δεν θύμισε αγώνα προετοιμασίας.

Το μοναδικό τέρμα πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χαλάτσης, παράβαση η οποία καταλογίστηκε σε όμορφη ατομική ενέργεια του Μιλτιάδη στο 30ο λεπτό που κατέληξε σε ανατροπή εντός της περιοχής.

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Κουκούλης, Παραφέστας και Δεδικούσης του Συνδέσμου Λάρισας και τον παρακολούθησαν πολλοί ντόπιοι αλλά και επισκέπτες από τα παράλια του Δήμου Αγιάς.

Σύνθεση ΑΕΛ Κ19: (Ζιάκας Μίλτος) Μισυρλής, Φουρκιώτης, Τέλλιος, Μιλτιάδης, Μπουζούκης, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Πινακάς, Ζαχαράκης. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσουμάνης Μ., Τσατσελάρι, τσουμάνης Λ., Αγγελούλης, Σταμάτης, Αετόπουλος, Ζοτάι και Σούμπαση.

***(φωτογραφικό κολλάζ άρθρου με εικόνες από την προετοιμασία της ΑΕΛ Κ19 στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιβοίας και από την επίσκεψη της αποστολής στους καταρράκτες της Μελιβοίας)

Ήττα για την Κ17

Εν τω μεταξύ στον πρώτο της φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα στην Ελασσόνα η ομάδα της ΑΕΛ Κ17 ηττήθηκε με 4-0 από τον τοπικό ΠΟΕ του Ζήση Ζιάγκα.

Η ΑΕΛ Κ17 κατάφερε να έχει ρυθμό μόνο στο πρώτο ημίχρονο (αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0), όπου και ο προπονητής μας είδε τα στοιχεία που ζητά από τους παίκτες του και εν συνεχεία στον πρώτο φιλικό αγώνα της περιόδου έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες στην αποστολή να αγωνιστούν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και η αποστολή της ΑΕΛ Κ19 ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΠΟΕ για τη φιλοξενία και εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα αγωνιστεί σε λίγες ημέρες ως Κυπελλούχος ΕΠΣΛ της προηγούμενης περιόδου.

Σύνθεση ΑΕΛ Κ17: (Χατζής Γιώργος) Εριόν, Χατζής Στ., Στάμος, Παπακωνσταντίνου, Λυγούρας, Ταμπόσης, Κρικώνης, Πράπας, Κούκος, Ριζούλης, Ελέζι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δήμος, Γκιάτα, Κοτσάκι, Τσαμπάς, Τσούπρος, Δράκος, Αθανασίου, Κοτρούτσος, Παππάς, Κυρίτσης, Σιάτρας, Χριστοδούλου, Παρασκευούδης, Γκούλιος, Κίτσας, Ριζόπουλος και Χατζής Κ.».

 

Τελευταία Νέα