Οι «Νυχτερίδες» προπονούν τερματοφύλακες στην Αθήνα

Οι «Νυχτερίδες» προπονούν τερματοφύλακες στην Αθήνα

Gazzetta team
Οι «Νυχτερίδες» προπονούν τερματοφύλακες στην Αθήνα

bet365

Η Global Premier Soccer South East Europe, η οποία οργανώνει το κορυφαίο Διεθνές Πρόγραμμα Ποδοσφαίρου για τη Valencia CF στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διοργανώνει το «1ο Goalkeeper Summer Camp», στην Αθήνα, από 16 έως 19 Ιουνίου 2019.

Το camp απευθύνεται σε τερματοφύλακες γεννημένους ηλικίας από 8 έως 18. Παράλληλα με το camp θα διεξαχθεί προπονητικό σεμινάριο για προπονητές τερματοφυλάκων.

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. στην Νοτιοανατολική Ευρώπη έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει άλλη θέση που να έχει τέτοια επίδραση στην επιτυχία ή στην αποτυχία μιας ομάδας. Οι προπονητές που ασχολούνται με τους τερματοφύλακες χρειάζεται να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις με γνώμονα τις ειδικές τεχνικές, τακτικές και νοητικές ικανότητες που η θέση απαιτεί.

Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη που θα αναδείξει και να βελτιώσει μια σειρά από τεχνικά και νοητικά χαρακτηριστικά του αθλητή.
Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών δίνεται έμφαση στην τεχνική κατάρτιση ανεξαρτήτως επιπέδου αλλά και τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων με σταθερότητα χαρακτήρα (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων) και ποιότητα ηγεσίας, προσόντα απαραίτητα για την συγκεκριμένη θέση, συνδυάζοντας τις αρχές τις ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της έκφρασης και της διασκέδασης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση σε τομείς όπως: TEXNIKH – TAKTIKH – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ο Aitor Bas θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί το Goalkeeper Summer Camp του Ιουνίου και σε συνεργασία με τους προπονητές τερματοφυλάκων της GPS SEE/ Valencia C.F., θα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τα μυστικά των «νυχτερίδων» και θα τους φέρουν κοντά με το προπονητικό πρόγραμμα goalkeeping της Valencia.

O Aitor Bas είναι υπεύθυνος μεθοδολογίας προπόνησης τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Βαλένθια. Είναι επίσης καθηγητής προπονητικής τερματοφυλάκων για το European Sports Business School της Βαλένθια.

Συντονιστής του camp θα είναι και ο διακεκριμένος προπονητής τερματοφυλάκων Διονύσης Χιώτης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο ως παίκτης (ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Α.Ο Κερκυρας, Απόλλων Σμύρνης κ.α) όσο και προπονητής τερματοφυλάκων (Προοδευτική, Αιγάλεω, Dionysis Chiotis Goalkeeping Academy) και αποτελεί τον Συντονιστή προπονητών τερματοφυλάκων της GPS SEE / Valencia C.F. στην Ελλάδα.

Το Camp θα παρακολουθήσει ο Γιώργος Τόλιας, Τεχνικός Δ/ντης και scout του προγράμματος GPS SEE / VALENCIA CF.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Μία από τις σημαντικές πτυχές του ποδοσφαιρικού προγράμματος της GPSSEE – Valencia C.F είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των προπονητών που διδάσκουν τα παιδιά στην κάθε χώρα. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του camp όσοι προπονητές τερματοφυλάκων το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε προπονητικό σεμινάριο με θέμα την μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο ανάπτυξης των τερματοφυλάκων της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας.

Στο σεμινάριο εισηγητής θα είναι ο κ. Aitor Bas, υπεύθυνος μεθοδολογίας προπόνησης τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Βαλένθια. Το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου θα αφορά τη μεθοδολογία προπόνησης στην πρώτη φάση (ηλικίες 6 έως 10 ετών).

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

1. Θα πραγματοποιηθούν τρείς θεωρητικές συνεδρίες:
16 Ιουνίου μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Camp
17 & 18 Ιουνίου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Camp
Στις 19 Ιουνίου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Camp θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση ανταλλαγής ιδεών και ερωτήσεων.

2. Οι προπονήσεις του camp τερματοφυλάκων θα αποτελέσουν το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το camp και το προπονητικό σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2109944784 (καθημερινές 09.30 έως 16.00) & 6987483236 (καθημερινές 16.00 έως 20.00), είτε στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα