Το σήκωσε και η Κ19 του ΠΑΟΚ! (pics-vid)

Το σήκωσε και η Κ19 του ΠΑΟΚ! (pics-vid)

Gazzetta team
Το σήκωσε και η Κ19 του ΠΑΟΚ! (pics-vid)

bet365

Από κούπα σε… κούπα τρέχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μετά το νταμπλ των μεγάλων η κούπα του πρωταθλητή επέστρεψε στην Τούμπα και απονεμήθηκε στην αήττητη ομάδα Κ-19 των Γκαρσία και Σνάουτσνερ.

Η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα όμορφο παιχνίδι, που αποζημίωσε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ριμπάουντ σε εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Ταλιχμανίδης, ενώ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Τζοβάρας με ένα απίθανο γκολ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες δεν σημειώθηκε άλλο γκολ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης το τρόπαιο σηκώθηκε στον ουρανό της Τούμπας. Την απονομή πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα του Παναιτωλικού για να ολοκληρώσουν κι αυτοί αήττητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα