Κ19: Κι άλλη «κούπα» στον ουρανό της Τούμπας!

Κ19: Κι άλλη «κούπα» στον ουρανό της Τούμπας!

Gazzetta team
Κ19: Κι άλλη «κούπα» στον ουρανό της Τούμπας!

bet365

Ακόμη μια «κούπα» πρωταθλητή, αυτή για τη φοβερή και τρομερή αήττητη ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ, θα σηκωθεί στον ουρανό της Τούμπας, αυτή την Κυριακή (12/5) στις 12 το μεσημέρι.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να τελειώσουν αήττητοι και αυτοί το πρωτάθλημα υποδομών και να σηκώσουν την «κούπα» του Πρωταθλητή Ελλάδας στον ουρανό της Τούμπας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Αποστομωτική, συνεπής στον χαρακτηρισμό ως μίας από τις καλύτερες «φουρνιές» ταλέντων που έχει αναδείξει η ακαδημία του ΠΑΟΚ, η αήττητη Κ19 «σηκώνει» επισήμως την κούπα του πρωταθλήματος την Κυριακή 12 Μαΐου στην Τούμπα.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ αντιμετωπίζει στις 12.00 τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι ανοιχτό για το κοινό, το οποίο μπορεί να χειροκροτήσει τους μικρούς, που όπως και οι «μεγάλοι» είχαν μια ονειρώδη χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ είναι στους 82 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 58, σε μια χαοτική διαφορά που έδωσε το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Σε 28 παιχνίδια μετρά 27 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει πετύχει 80 γκολ κι έχει δεχθεί 19.

Αξιοσημείωτη δε, είναι η πορεία της Κ19 στο Youth League, η οποία ανεκόπη από την Τότεναμ στο ματς της Τούμπας ενώπιον ενός συγκλονιστικού κοινού που επιβράβευσε τους κόπους των παικτών του Γκαρσία.

Προφανώς και το παιχνίδι της Κυριακής είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «σηκωθεί» άλλη μία κούπα στον ουρανό της Τούμπας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα