ΠΑΟΚ - Άρης 3-1 (Κ15)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Άρης 3-1 (Κ15)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Super League K15, επικρατώντας με 3-1 του Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτσια που σημείωσε δυο γκολ. Ο Τσίκος το άλλο γκολ του «Δικέφαλου», μείωσε για τους «κίτρινους» ο Χατζηιωάννου.

Η Κ15 του ΠΑΟΚ είναι η νικήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, κατακτώντας τον τίτλο με μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη της στον τελικό της Κυριακής (07/04).

Μόλις στο 19' ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (29') με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή μετά το γύρισμα του Σμυρλή διπλασίασε ατομικά και ομαδικά τέρματα.

Με το προβάδισμα του 2-0 οι παίκτες του Παπαβασιλείου εμπέδωσαν την ανωτερότητά τους και ευτύχησαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Τσίκος σκόραρε στο 37' με όμορφο τελείωμα για το 3-0, που έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με απολύτως αντίθετη ψυχολογία.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης στην επανάληψη, παρά τις αρκετές καλές φάσεις που δημιούργησε ήταν να μειώσει με τον Χατζηιωάννου στο 67'. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους «ασπρόμαυρους» να πανηγυρίζουν τη νίκη και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (46' Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68' Καμάρος), Σπυριδόπουλος (46' Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56' Κεδίκογλου).

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (46' Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (46' Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79' Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (46' Βρέττας).

 

Τελευταία Νέα