Παναθηναϊκός - Άρης 3-3 κ.α (2-4 πεν) Κ15

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Άρης 3-3 κ.α (2-4 πεν) Κ15

bet365

Την πρόκριση για τον τελικό της Super League πήρε ο Άρης, επικρατώντας στα πέναλτι του Παναθηναϊκού με 2-4 (3-3 κ.δ) συνολικό σκορ.

Θέση στο «ραντεβού» του τελικού της Κυριακής (07/04, 15:00) με τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα προκρίθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, πήρε ο Άρης, που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι μετά το εντυπωσιακό 3-3 στην κανονική διάρκεια.

Ο Τσέρα άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 18’, όμως οι «πράσινοι» βρήκαν απάντηση στο 35’ με τον Βολάκη, που ισοφάρισε σε 1-1.

Η συνέχεια ανήκε ως το 49’ στους «κίτρινους», που με άλλα δυο γκολ του εξαιρετικού Τσέρα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3, δείχνοντας να αποκτούν απόσταση ασφαλείας στο σκορ.

Εντούτοις ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και μέσα σε πέντε λεπτά έφερε το σκορ εκ νέου στα ίσια, χάρη στον Βολάκη (68’) και στον Προδρομίτη (73’), που με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και στα δίχτυα του Δρανδάκη. Το 3-3 δεν άλλαξε ως τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί ο Άρης αποδείχθηκε πιο εύστοχος, αστοχώντας μόνο σε μια εκτέλεση, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που κατάφεραν στην κανονική διάρκεια να «επιστρέψουν» στο παιχνίδι, αλλά λύγισαν στην καθοριστική διαδικασία κι έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης

Άρης: Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής Τσιάτσιος, Βρέττας, Τσέρα, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης

 

Τελευταία Νέα