Σαράφης: «Εμείς στην εποχή μας παίζαμε χωρίς παπούτσια…»

Σαράφης: «Εμείς στην εποχή μας παίζαμε χωρίς παπούτσια…»

bet365

Ο Σταύρος Σαράφης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πρόκριση της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ στον τελικό του φετινού «φάιναλ φορ», αλλά έστειλε και ένα ξεχωριστό μήνυμα στα μικρά παιδιά.

Ο Σταύρος Σαράφης, αυτή η μεγάλη μορφή του ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα στις ακαδημίες του «Δικεφάλου» και βρέθηκε στο «φάιναλ φορ» της Λαμίας ως γενικός αρχηγός της ομάδας κάτω των 15 ετών.

Στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση των μικρών του ΠΑΟΚ στον τελικό, στάθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και την συμβολή του προέδρου της ΠΑΕ στο κομμάτι των ακαδημιών, αλλά είχε και ένα μήνυμα για τα νεαρά παιδιά.

«Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε δίκαια. Δεν μας πειράζει, όποιος κι αν είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Είναι λογικό τα παιδιά να είναι αγχωμένα λόγω της ηλικίας, αλλά το ξεπέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξαν πολύ καλύτερα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ειδικά από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν τους λείπει τίποτα σήμερα. Εμείς στην εποχή μας παίζαμε χωρίς παπούτσια…», είπε ο «Καίσαρας» του Δικεφάλου».

 

Τελευταία Νέα