Στην Λαμία η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15

Gazzetta team
Στην Λαμία η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15

bet365

Με την συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη θα διεξαχθεί στην Λαμία η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15.

Η Super League διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Super League K15 και η ανάδειξη του Πρωταθλητή, για πρώτη φορά, θα γίνει μέσα από την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K15 θα μεταδοθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star Κεντρικής Ελλάδας (1ος ημιτελικός μαγνητοσκοπημένα / 2ος ημιτελικός & τελικός ζωντανά), TV 100 - Θεσσαλονίκη (ζωντανά), AstraTV - Θεσσαλία (μαγνητοσκοπημένα), ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ (ζωντανά), Ionian TV | Τηλεόραση Δυτικής Ελλάδας (1ος ημιτελικός μαγνητοσκοπημένα / 2ο ημιτελικός & τελικός ζωντανά),NOTOS TV I Τηλεόραση Κρήτης (ζωντανά), Flash tv | Τηλεόραση Δυτικής Μακεδονίας (ζωντανά), αλλά και από τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

*Σημειώνεται ότι η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω ονομαστικών προσκλήσεων.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΑΓΩΝΑΣΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πέμπτη 04/04/1914:00Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός (1)Δ.Α.Κ. Λαμίας
Πέμπτη 04/04/1918:00Παναθηναϊκός-Άρης (2)Δ.Α.Κ. Λαμίας

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΑΓΩΝΑΣΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυριακή 07/04/1915:00Νικητής 1 - Νικητής 2Δ.Α.Κ. Λαμίας

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ15 καθώς και στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2018-2019.

Άρης

O Άρης τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ Ομίλου με 27 βαθμούς και απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες και θα διεκδικήσει για 1η φορά στην ιστορία του το τρόπαιο. Σημείωσε 28 γκολ και δέχθηκε 27 ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παναγίδης με 6 γκολ.

Δημήτρης Ηλιόπουλος (Προπονητής):

«Ο στόχος μας ήταν να πάμε στο φάιναλ φορ και είμαστε ικανοποιημένοι που τον πετύχαμε. Τώρα θέλουμε να το απολαύσουμε, ενώ από την άλλη θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι εκεί που δεν πάει, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο. Τα παιδιά έχουν αποκτήσει πλέον μια σωστή νοοτροπία. Κερδίζουμε, βελτιωνόμαστε και κοιτάμε ψηλά. Δουλεύουμε καλά και το γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Κ15 δείχνει ότι υπάρχει ταλέντο στην ομάδα μας».

Νίκος Βακουφτσής (Αρχηγός):

«Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες του Νότου δεν μας ήξεραν τόσο καλά και ήθελαν να παίξουν μαζί μας. Θεώρησαν ότι θα αποτελέσουμε εύκολο αντίπαλο. Θα τους αποδείξουμε, όμως, ότι αυτό δεν ισχύει. Κουβαλάμε ένα πολύ βαρύ σήμα. Και για αυτό θα παίξουμε πρώτα. Αυτές τις ημέρες μελετούμε τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στον αρχικό μας στόχο μας, να προκριθούμε στον τελικό και μετά όλα είναι πιθανά».

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 2η θέση του Α’ Ομίλου με 41 βαθμούς (12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τους τίτλους του 2014 και του 2016. Πέτυχε 34 γκολ και δέχθηκε 14 ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Αντώνης Φλώκος με 6 γκολ.

Νίκος Τοπολιάτης (Προπονητής):

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την πρόκριση στο Final 4 K15. Δίκαια αυτή η ομάδα είναι στα τελικά. Οι κόποι όλων μας ανταμείβονται. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και είχαμε πολύ καλή απόδοση στους αγώνες.

Ο επόμενος στόχος μας είναι, μέσα από το μοντέλο παιχνιδιού μας, η πρόκριση στον τελικό. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και αυτό δείχνει το γεγονός ότι η πρώτη θέση κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική!

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, οφείλεις να τα δίνεις όλα. Όλοι μας στην Ακαδημία δουλεύουμε καθημερινά με πάθος και μεθοδικότητα για την πρόοδο των παιδιών μας. Η Διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και έτσι ο προπονητής και οι συνεργάτες του μπορούν να έχουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα πετύχουν τους στόχους τους. Μην ξεχνάμε πως βασικός στόχος είναι αυτά τα παιδιά να έχουν συνεχή βελτίωση και να συνεχίσουν να παίζουν κάθε χρόνο σε υψηλότερο επίπεδο στον Ολυμπιακό».

Μιχάλης Γιαλεδάκης (Αρχηγός):

«Ήταν μία δύσκολη, όσο και ενδιαφέρουσα σεζόν! Με δύσκολα παιχνίδια. Με χαρές, λύπες και άλλα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια να απομένουν. Νομίζω ότι όσο περνούσε ο χρόνος βελτιωνόμασταν και αυτό φάνηκε, τόσο από τις εμφανίσεις, όσο και από τα αποτελέσματά μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Ήταν ένα όνειρο να συμμετάσχουμε σε ένα Final 4 και μετά από πολύ κόπο, το όνειρο αυτό πραγματοποιείται. Είναι η ευκαιρία μας. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας. Είμαι πολύ αισιόδοξος και έχω μόνο θετικές σκέψεις στο μυαλό μου γιατί είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί ενωμένοι δε φοβόμαστε τίποτα και θα τα καταφέρουμε».

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, τερμάτισε την 1η θέση του Α’ Ομίλου με 42 βαθμούς σε 18 αγώνες (13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και γκολ 40-16. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Δήμος με 10 γκολ.

Θωμάς Μαυρουδής (Προπονητής):

«Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε στο νεοσύστατο Final Four της Κ15 και να διεκδικούμε μαζί με άλλες τρεις, πολύ καλές ομάδες το Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ηλικιακή αυτή κατηγορία.

Θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογο το γεγονός ότι τα παιδιά μας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας μία περαιτέρω σημαντική εμπειρία και πρόκληση στην εκπαιδευτική τους διαδικασία. Επιπλέον η συμμετοχή στο Final Four είναι και μια επιβράβευση των παιδιών στον εαυτό τους για την προσπάθεια και αφοσίωσή τους καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς στον στόχο της βελτιστοποίησης των ικανοτήτων και της απόδοσής τους.

Με ιδιαίτερη χαρά και προσδοκία αναμένουμε πλέον την τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ-15 για να διεκδικήσουμε ως ομάδα ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ευχόμαστε τα παιχνίδια στη Λαμία να είναι μία γιορτή επίδειξης ταλέντου και προσπάθειας απ’ όλες τις ομάδες, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Βασίλης Δρανδάκης (Αρχηγός):

«Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια και με την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις φτάσαμε ως εδώ. Νιώθουμε υπερηφάνεια και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Σε τέτοια ματς και οι δύο ομάδες ξεκινούν από το μηδέν, οι πιθανότητες είναι 50 - 50 και πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και απόλυτη θέληση απ’ το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και είμαστε έτοιμοι για ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Δεν ξεχνάμε στιγμή ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και με το πάθος που μας διακρίνει, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα».

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι κάτοχος δύο τίτλων (2015, 2017) και θα διεκδικήσει το τρόπαιο που έχασε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα (15 νίκες και μία ισοπαλία) και σε 16 αγώνες έχει πετύχει 58 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόνο 4. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας με 23 γκολ.

Αποστόλης Παπαβασιλείου (Προπονητής):

«Ηταν μια πολύ ωραία σεζόν, μέρος κι αυτή της μακροχρόνιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που εφαρμόζουμε στον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που δουλεύουμε με τα παιδιά. Αποδώσαμε ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, προσηλωμένοι πάντα στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να εκπαιδεύσουμε ποδοσφαιριστές ικανούς να ανταποκριθούν σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις, αλλά και ανθρώπους με αρχές και αξίες.

Στοχεύουμε στο να εξελίξουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οσον αφορά στο Final Four, σαφώς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με πίστη στο πλάνο και στην συνολική εκπαιδευτική μας διαδικασία. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στην ομάδα και πιστεύω ακράδαντα ότι θα διαφημίσουν για άλλη μια φορά την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλων των ομάδων».

Γιώργος Κούτσιας (Αρχηγός):

«Μετά από μια εξαιρετική ποδοσφαιρική χρόνια φτάσαμε σχεδόν προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ηρθε η ώρα για το Final Four, που γίνεται για πρώτη φορά στην Super League σ’ αυτή την κατηγορία. Εμείς συμμετέχουμε σε αυτόν τον θεσμό με πολλές προσδοκίες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό . Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την μέχρι τώρα πορεία της και εύχομαι στην διαδικασία αυτή να είμαστε εμείς οι νικητές».

*Για τους ημιτελικούς αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Super League K15, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι.

Προϊστορία Τελικών Αγώνων

Αγωνιστική Περίοδος 2013 – 2014

5 Απριλίου 2014, Γήπεδο Παναιτωλικού - Αγρίνιο

ΤΕΛΙΚΟΣ:

Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 1

(Ξενιτίδης Γεώργιος)

Αγωνιστική Περίοδος 2014 – 2015

8 Απριλίου 2015, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων - Χανιά

ΤΕΛΙΚΟΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1

(Δούμτσης Γεώργιος)

Αγωνιστική Περίοδος 2015 – 2016

26 Απριλίου 2016, Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΤΕΛΙΚΟΣ:

Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 – 2

(Γεωργαντής Αλέξανδρος, Bullari Emiljano)

Αγωνιστική Περίοδος 2016 – 2017

29 Απριλίου 2017, A.E.L. FC ARENA - ΛΑΡΙΣΑ

ΤΕΛΙΚΟΣ:

Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 – 1 (Ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε 7 – 6 στα πέναλτι)

(Αλτίντζης Βασίλειος-Σπυρίδων, Τόλιος Μιχαήλ)

Αγωνιστική Περίοδος 2017 – 2018

21 Απριλίου 2018, Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ - ΛΑΜΙΑ

ΤΕΛΙΚΟΣ:

Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0 – 0 (Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κέρδισε 4 – 5 στα πέναλτι)

 

Τελευταία Νέα