ΠΑΟΚ: Ο δρόμος προς την κορυφή για τα παιδιά του Γκαρσία (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Ο δρόμος προς την κορυφή για τα παιδιά του Γκαρσία (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Ο δρόμος προς την κορυφή για τα παιδιά του Γκαρσία (pics-vid)

bet365

Αήττητοι με 22 νίκες και μία ισοπαλία σε 23 αγώνες η Κ19 του ΠΑΟΚ πανηγύρισε στην Ξάνθη την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Η Κ19 του Δικεφάλου πανηγύρισε στην Ξάνθη την 22η νίκη της σε 23 αγώνες, και επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη φετινή Super League των τμημάτων υποδομής.

Τα επιτεύγματα της Κ19 του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, άλλωστε, ήταν μοναδικά αφού πέρα από την εξαιρετική παρουσία της στο UEFA Youth League που έφτασε μέχρι την φάση των «32», κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα υποδομών, όντας αήττητη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Συγχαρητήρια κόουτς», έγραψε στο μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, συνοδευόμενο από την φωτογραφία με τους παίκτες της Κ19 του Δικεφάλου να σηκώνουν στα χέρια τους τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Μπράβο κόουτς, ομάδα με cojones», ανέφερε στο σχόλιό του ο Γιώργος Σαββίδης για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος υποδομών από την Κ19 του Δικεφάλου.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης στην Ξάνθη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας και βετεράνο άσο, Κώστα Ιωσηφίδη, να έχει την… τιμητική του ακούγοντας τα… παιδιά του να φωνάζουν το επικό σύνθημα: «Γεια σου παππού θα πάμε και Τσου Λου»!

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους παίκτες της Κ19 με το γνωστό σύνθημα: «ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία».

Το PAOK TV ετοίμασε ένα αφιέρωμα στην πορεία της πρωταθλήτρια Κ19 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

 

Τελευταία Νέα