Αφωνοι οι μικροί της Τότεναμ: «Σε κάθε φάση νιώθαμε το βουητό της εξέδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Αφωνοι οι μικροί της Τότεναμ: «Σε κάθε φάση νιώθαμε το βουητό της εξέδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο νεαρός μέσος Χάρβεϊ Γουάιτ της Τότεναμ μίλησε για την εμπειρία της Τούμπας και την παρουσία σχεδόν 10.000 φίλων του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση για το UEFA Youth League.

Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 17χρονος Χάρβεϊ Γουάιτ θα θυμάται για πολύ καιρό την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και κυρίως το πως είναι αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα παθιασμένο κοινό, όπως αυτό που συνάντησε αυτός και οι συμπαίκτες του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (19/2).

Όπως και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έτσι και για τους πιτσιρικάδες της Τότεναμ ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζουν μπροστά σ’ ένα τόσο «σκληρό» περιβάλλον. Ο Γουάιτ, που δημιούργησε το γκολ της νίκης για την αγγλική ομάδα, απόλαυσε όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Spurs τη δοκιμασία που πέρασε αγωνιζόμενος μπροστά σε 10.000 κόσμο.

«Είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτό το περιβάλλον, αλλά έπρεπε να παίξουμε και να το εκλάβουμε ως μια μεγάλη εμπειρία», είπε. «Μου άρεσε πραγματικά, παίζοντας μπροστά στο μεγαλύτερο ίσως κοινό που με παρακολούθησε ποτέ, γι 'αυτό απλά προσπάθησα να τα γευτώ όλα».

“Για να είμαι ειλικρινής, μπορείς να ακούσεις τους οπαδούς αλλά, παρόλο που ήταν πραγματικά φωνακλάδες, δεν τους παρακολουθείς γιατί προσπαθείς απλά να επικεντρωθείς στο παιχνίδι. Σε κάθε κόρνερ που είχαν, κάθε στημένη μπάλα, κάθε φάση μπορούσαμε να νιώσουμε το βουητό της κερκίδας προς τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές ήταν γύρω μας, φωνάζοντας ο ένας στον άλλον ενώ οι οπαδοί έκαναν ακόμα πιο δυνατή φασαρία. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο, τότε έρχεται μαζί με τον κόσμο πιο κοντά και εμφανίζεται πιο δυνατή, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να μην τους επιτρέψουμε να φτάσουν στην ισοφάριση», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο Γουάιτ τόνισε: «Το να κάνεις την προηγούμενη μέρα προπόνηση σ’ ένα τέτοιο γήπεδο και στη συνέχεια να παίζεις μπροστά σε όλους αυτούς τους οπαδούς, ακόμα και αν υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα, ήταν κάτι το εξαιρετικό».

 

Τελευταία Νέα