ΟΦΗ: «Παιδιά, ελάτε να παίξουμε μαζί!»

ΟΦΗ: «Παιδιά, ελάτε να παίξουμε μαζί!»

ΟΦΗ: «Παιδιά, ελάτε να παίξουμε μαζί!»

Ο ΟΦΗ διοργανώνει τα πρώτα καμπ επί εποχής της νέας διοίκησης του συλλόγου, καλώντας στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου τα μικρά παιδιά από την Κρήτη να προσέλθουν δίχως αντίτιμο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και να δείξουν το ταλέντο τους.

Στο event που διοργανώνει για τους ποδοσφαιρικούς ήρωες του «αύριο» η ομάδα του Ηρακλείου το «παρών» θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ότι θα κάνει προπόνηση στα παιδιά και ο Γιάννης Σαμαράς, μαζί με τους προπονητές των ακαδημιών της ομάδας μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει τα πρώτα Camp της νέας εποχής. Ελάτε να φορέσουμε τα χρώματα της ομάδας μας, να παίξουμε όλοι μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Το διήμερο 23-24/2 για τους γεννηθέντες 2006-07 και το διήμερο 2-3/3 για τους γεννηθέντες 2004-05 οι εγκαταστάσεις μας θα γεμίσουν από παιδιά με μοναδικό σκοπό να διασκεδάσουν και να προπονηθούν με τον Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές της ομάδας μας.

Καταλυτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική συμμετοχή στο πρώτο Camp (23-24/2) είναι η 19η Φεβρουαρίου και στο δεύτερο Camp (2-3/3) η 25η Φεβρουαρίου.

* Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr), στην ενότητα "Camp" και να συμπληρώσετε τις δύο επισυναπτόμενες φόρμες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δυο Camp θα δοθούν στους συμμετέχοντες στις 20/2 και στις 26/2 αντίστοιχα».

Best of internet