Η στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα των νεαρών

Η στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα των νεαρών

Gazzetta team
Η στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα των νεαρών

bet365

Εκτός από τους παίκτες «πρώτης γραμμής» υπάρχουν και συμβόλαια νεαρών ποδοσφαιριστών, που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ να κρατά μια συγκεκριμένη στάση.

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια των Κρέσπο, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Σάχοφ, Κάνιας, που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, για τα οποία γίνονται συζητήσεις στη Μικράς Ασίας.

Υπάρχουν και περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών (Σιαμπάνης, Λύρατζής, Τσαούσης κ.α.) που έχουν υπογεγραμμένο επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο λήγει σε έξι μήνες από τώρα και για τους οποίους, επίσης, έχουν γίνει εδώ και καιρό πολλές συζητήσεις, με τους ίδιους και τους μάνατζερ τους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σ’ ένα δύσκολο σημείο της καριέρας τους, καθώς στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού και της καθολικής απαίτησης για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει χώρος και χρόνος συμμετοχής για 18χρονους παίκτες.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δε θέλει και δεν πρόκειται εγγυηθεί χρόνο παρουσίας και συμμετοχών, παράμετρος η οποία έχει γίνει γνωστή στους εκπροσώπους των νεαρών παικτών της Κ19, που έχουν υπογεγραμμένα επαγγελματικά συμβόλαια.

Η διοίκηση δεν πρόκειται να ανανεώσει κανένα συμβόλαιο με τέτοιους όρους και αν δεν φτάσει σε συμφωνία με κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τότε αυτοί δεν θα υπολογίζονται για το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα