Τετραήμερο camp της Ρεάλ στην Αθήνα με τον κόουτς Σάντσεθ (pics)

Τετραήμερο camp της Ρεάλ στην Αθήνα με τον κόουτς Σάντσεθ (pics)

Gazzetta team
Τετραήμερο camp της Ρεάλ στην Αθήνα με τον κόουτς Σάντσεθ (pics)

bet365

Το ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα διοργανώνει τετραήμερο camp στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, όπου θα δώσει το παρών ο κόουτς Φρανσίσκο Σάντσεθ.
Τα Foundation Clinics της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθουν από τις 27 εως και τις 30 Δεκεμβρίου και θα μπορούν να συμμετέχουν παιδια από 6-16 χρόνων. Σε αυτό θα είναι ο προπονητής Φρανσίσκο Σάντσεθ.
Θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό γήπεδο Σπατων (οι ώρες προπονήσεων είναι πρωινές). Η ιστοσελίδα από την οποία θα αντλούν όλες τις πληροφορίες, αλλά και θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερώμενοι παραχωρείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι το http://www.frmclinicsgreece.com/.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
- Προπόνηση για τέσσερις μέρες, δυο ώρες ανά ημέρα, από τους επικεφαλής προπονητές της Ακαδημίας της Ρεάλ στην Ισπανία.
- Θεωρητική κατάρτιση με διαδικασίες σκάουτινγκ, υποδομές και μεθοδολογίες συλλόγων.
- Πιθανότητες για κάθε παιδί να επιλεγεί και να ταξιδέψει στην Ισπανία για εκπαιδευτικό πρόγραμμα δυο εβδομάδων στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ.
- Φανέλα, σορτσάκι και κάλτσες του Real Madrid Foundation.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα