Σε Αθήνα και Κύπρο ο Τόνι Ναβάρο από το GPS SEE / Valencia CF Soccer Program

Σε Αθήνα και Κύπρο ο Τόνι Ναβάρο από το GPS SEE / Valencia CF Soccer Program

Gazzetta team
Σε Αθήνα και Κύπρο ο Τόνι Ναβάρο από το GPS SEE / Valencia CF Soccer Program

bet365

Ο Συντονιστής των ποδοσφαιρικών προγραμμάτων της Valencia CF, Tony Navarro ήλθε τις προηγούμενες ημέρες σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο να βοηθήσει στην βελτίωση του προγράμματος GPS SEE / Valencia CF soccer program.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εβδομήντα, επιλεγμένοι ταλαντούχοι παίκτες και τερματοφύλακες, γεννημένοι από το 2001 ως το 2008 από την Ελλάδα, προπονήθηκαν υπό της οδηγίες του Tony Νavarro με την βοήθεια ενός πολυπρόσωπου, έμπειρου team προπονητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Fous de Foot στην Βάρη. Το τριήμερο camp, αποτελεί μέρος του σχεδιασμού του Elite Program και είναι συνέχεια του προπονητικού τετραημέρου που έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου με την παρουσία 100 παικτών από Ελλάδα – Κύπρο – Βουλγαρία.

Τα παιδιά προσπάθησαν να αναδείξουν το ταλέντο τους και παρόλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ακολούθησαν 4 προπονητικές μονάδες με επιτυχία, έπαιξαν εσωτερικά παιχνίδια μικρού χώρου και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με ομάδες από την Αττική.

Ο Tony Navarro είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και την σχολή ποδοσφαίρου του δικτύου στο Renti Arena και να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας U12 μας με αντίπαλο την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από το την περιοχή του Περάματος.

Μίλησε στους γονείς και στα παιδιά και τους συμβούλεψε πως άσχετα με το θετικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα πρέπει πρώτιστα να τους ενδιαφέρει η βελτίωση του παιδιού τους που μπορεί να έλθει μέσα από την Μεθοδολογία της Valencia CF.

Τέλος στην Λευκωσία είχε την δυνατότητα να προπονήσει αλλά και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου του δικτύου στην Λευκωσία και να διαπιστώσει από κοντά το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της Ακαδημίας καθώς και της προπονητικής της ομάδας.

Στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στον Στρόβολο, 40 νεαροί ποδοσφαιριστές που είχαν παρακολουθήσει το elite camp του Ιουνίου (Αθλητικό Κέντρο Σολέας), συμμετείχαν σε διήμερο προπονητικό πρόγραμμα αξιολόγησης με σκοπό την συνέχιση της παρουσίας τους στο πρόγραμμα. Το επίπεδο των παικτών, που ήλθαν από ολόκληρη την Κύπρο, ήταν υψηλό και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Tony Navarro, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το οργανωτικό επίπεδο του camp αλλά και από την συνεχή βελτίωση ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν από την περσινή χρονιά στο πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια των camp οργανώθηκαν δύο προπονητικά σεμινάρια, ένα στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, με ομιλητή τον Tony Navarro ακολουθώντας το “coaches education pathway” που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους προπονητές του δικτύου. Θέμα του σεμιναρίου το «Positioning” , οι προπονητικές ανάγκες και η προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών ανάλογα με την «θέση» τους, σε σύνδεση με την προπόνηση της ατομικής τακτικής συμπεριφοράς.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Elite Camp, που θα είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς και θα γίνει στην Αθήνα 3-6 Ιανουαρίου με την παρουσία 120 επιλεγμένων παικτών από Ελλάδα – Κύπρο – Βουλγαρία – Σερβία και Μαυροβούνιο.

Στόχος του camp η κατάρτιση των «εθνικών ομάδων» του ποδοσφαιρικού προγράμματος GPS SEE / Valencia CF.

Σε αυτό θα παραβρεθεί και προπονητής τερματοφυλάκων από την ακαδημία της Valencia CF, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος τερματοφυλάκων.

Θα συμμετέχουν 30 επιλεγμένοι τερματοφύλακες από όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη και το camp θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια 6 προπονητών τερματοφυλάκων από τις χώρες στις οποίες λειτουργεί το πρόγραμμα. Κατά την διάρκεια του τετραημέρου θα οργανωθεί προπονητικό σεμινάριο τερματοφυλάκων με θέμα τον ημερήσιο - εβδομαδιαίο προγραμματισμό της προπόνησης και την προπόνηση της ατομικής τεχνικής σύμφωνα με την μεθοδολογία της Valencia CF.

Τo GPS SEE / Valencia CF soccer program λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 στη χώρα μας, ενώ στην πορεία εξαπλώθηκε σε διάφορες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τις «Νυχτερίδες» να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στην ολοκληρωμένη και ποιοτική επιμόρφωση των προπονητών του δικτύου καθώς και στην ανίχνευση και εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων παικτών στα μέρη μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα