Ο ΠΑΟΚ «ανοίγει φτερά» στο Κατάρ

Ο ΠΑΟΚ «ανοίγει φτερά» στο Κατάρ

Ο ΠΑΟΚ «ανοίγει φτερά» στο Κατάρ

Μέσα από την συνεργασία του με την Aspire Academy, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια και την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Legend Ballers: €1000 μετρητά* σε επιλεγμένους αγώνες Euroleague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Το PAOK Academy προχωράει και εκτός συνόρων τις συνεργασίες του με διάφορες ομάδες και ακαδημίες του εξωτερικού, με την Aspire Academy από το Κατάρ να προστίθεται στο «ασπρόμαυρο» δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών.

Πιο αναλυτικά:

«Μία νέα συνεργασία εγκαινιάζει το PAOK Academy, αυτή τη φορά με το βλέμμα προς την ανατολή και συγκεκριμένα το Κατάρ. Η ιδιαιτέρως δραστήρια Aspire Academy έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία Κ19 για φιλικούς αγώνες με το PAOK Academy, μα κυρίως για την εδραίωση αυτής της γνωριμίας και συνεργασίας.

Τον Μάιο του 2019 θα είναι η σειρά τριών τμημάτων του ΠΑΟΚ (Κ17, Κ15, Κ13) να ταξιδέψουν στο Κατάρ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά 3 Series, που θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Aspire Academy.

Παράλληλα, το PAOK Academy γίνεται πλέον μέλος της πλατφόρμας Fellows of Aspire, η οποία διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες, προσδοκώντας σε ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μέσω ενός σημαντικού δικτύου ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν, η Λιντς, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Βιγιαρεάλ».

Best of internet