ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τον Κωνσταντέλια και την Μπαρτσελόνα

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τον Κωνσταντέλια και την Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τον Κωνσταντέλια και την Μπαρτσελόνα

bet365

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και άλλων ομάδων, παραμένει στο προσκήνιο και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι πρέπει να χειριστούν με προσοχή το θέμα του.

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Ενα παιδί που δεν είναι ακόμη ούτε 16 ετών (γεννημένος στις 5/3/2003) «βγάζει μάτια» με την Κ17 του ΠΑΟΚ, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τα τελευταία χρόνια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο «Δικέφαλος» τον εντόπισε το 2013 και τον απέκτησε από την Αγία Παρασκευή Βόλου, τα τελευταία χρόνια χάρη στο ταλέντο του κλέβει την παράσταση όταν αγωνίζεται με τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων στο εξωτερικό ή και στα διεθνή τουρνουά με τον ΠΑΟΚ, κάπως έτσι προέκυψε και το ζωηρό ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και πάρα πολλών ακόμη μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ για να τον αποκτήσουν.

Το όνομα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς ο μικρός Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε για ένα διάστημα στην περίφημη La Masia και πήρε μέρος στις προπονήσεις των Καταλανών.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αλλά επαναλαμβάνουν και ξεκαθαρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ενεργό μέλος της Κ17 (το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ) και ουδέποτε έχει τεθεί θέμα άμεσης μετακόμισής του στη Βαρκελώνη, όπως γράφθηκε το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας ένα ντόρο γύρω από τον νεαρό χαφ, παρότι κατατέθηκε επίσημη πρόταση πρόσφατα από τους «μπλαουγκράνα».

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» Ακαδημιών ξέρουν τον τρόπο που θα πρέπει σε συνεργασία με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, να ενεργήσουν για να διασφαλίσουν το μέλλον του, ειδικά σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για εκείνον, με όλες αυτές τις σειρήνες να ηχούν στα αφτιά του.

Πάντως, όποια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, είτε αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, είτε είναι η Λίβερπουλ, η Σίτι, η Φούλαμ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, ή ακόμη της Αρσεναλ, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον είδε από κοντά, θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον ΠΑΟΚ…

 

Τελευταία Νέα