Με τους «μεγάλους» στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ η Παναχαϊκή (pics)

Με τους «μεγάλους» στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ η Παναχαϊκή (pics)

Gazzetta team
Με τους «μεγάλους» στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ η Παναχαϊκή (pics)

bet365

Στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ, που διοργανώνεται από ΠΑΕ της Super League και φιλοξενεί ακαδημίες και τμήματα υποδομής των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχει και η Παναχαϊκή, στοχεύοντας στην ανάδειξη των νέων «ταλέντων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το «βλέμμα» στο μέλλον έχουν στην Παναχαϊκή, που δίνοντας βάση στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, συμμετέχει με την ομάδα Κ16 στο πρωτάθλημα ΑΤΤΙΚΑ.

Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία από ΠΑΕ της Super League και είναι υψηλών προδιαγραφών και αυστηρών προϋποθέσεων σε ό,τι αφορά την τήρηση των κανόνων από ποδοσφαιριστές, ομάδες, θεατές , γονείς κλπ.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό ΑΤΤΙΚΑ είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Παναχαϊκή, Ιωνικός Νίκαιας, με τα τεστ κυρίως για τις δυο τελευταίες να είναι πολύ «δυνατά» και κατατοπιστικά για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Πατρινοί ηττήθηκαν με 2-1, από τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό, κρατώντας πάντως ως κέρδος τις καλές εντυπώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της.

Παναχαϊκή (Φ.Παπαπαναγής) : Μικές Μ.,Ταρνάρης, Γιώτης, Μικές Ε., Κωστόπουλος, Κουνάβης, Πετρόπουλος, Γασπαρινάτος, Σουγλέρης, Παπαχρονόπουλος, Θεοδωρόπουλος ( αρχική εντεκάδα ). Έπαιξαν επίσης οι : Αποστολόπουλος, Στασινόπουλος, Νέος, Τορνιβούκας, Παναγιωτακόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Κάρδαρης, Φραντζής, Τάχο.

 

Τελευταία Νέα