Η βράβευση και η ευχή στον Γκαρσία (pics&vid)

Η βράβευση και η ευχή στον Γκαρσία (pics&vid)

Η βράβευση και η ευχή στον Γκαρσία (pics&vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία βραβεύτηκε από τους Κύπριους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για την προσφορά του στην ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής της Κ19 του «Δικεφάλου».

Μπάτε Μπόρισιφ - ΠΑΟΚ! Με υψηλές αποδόσεις και 180+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραμένει να είναι ο αγαπημένος της ασπρόμαυρης κερκίδας κάτι που αποδείχθηκε και στην Κύπρο, όπου βρέθηκε με την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για τους «32» του UEFA Youth League.

O Ουρουγουανός βραβεύτηκε, μετά κόπων και βασάνων μετά τη λήξη του αγώνα, από τους Κύπριους φίλους του «Δικεφάλου» και κατά τη βράβευση του ο εκπρόσωπος του ΣΦ ΠΑΟΚ Λάρνακας του ευχήθηκε «άντε και προπονητής στην πρώτη ομάδα»!

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με σκορ 2-1, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

«Πάντα κυνηγάμε και πάντα μας κυνηγάνε. Πάντα έχουμε πολλούς αντίπαλους αλλά έτσι είναι πιο ωραίο. Πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα μας, είναι καλή ομάδα και κάνει καλή δουλειά. Πιστεύω ότι φέτος αν πάνε όλα όπως πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο που ήταν εδώ έκανε χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν κοντά στην ομάδα», είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα