Η «talent day» του ΠΑΟΚ για πιτσιρικάδες

Η «talent day» του ΠΑΟΚ για πιτσιρικάδες

Gazzetta team
Η «talent day» του ΠΑΟΚ για πιτσιρικάδες

bet365

Στις 16 Σεπτεμβρίου πιτσιρικάδες, που έχουν γεννηθεί το 2012 και το 2013, μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους και κυρίως να διασκεδάσουν στην «talent day», που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα Τσάρλτον – Γουίμπλεντον; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι δεν επιτρέπει εκφράσεις του τύπου «καλό χειμώνα» ή «τα κεφάλια μέσα», μα η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι κάποια στιγμή αναπόφευκτη.

Για πολλούς δε, η επιστροφή στους ρυθμούς τους είναι και ευχάριστη. Για τα παιδιά και την έναρξη της σχολικής χρονιάς σπανίως μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο βέβαια, εκτός κι αν μιλάμε για αθλητικές δραστηριότητες που έρχονται κι αυτές μαζί με τον Σεπτέμβριο. Όπως το ποδόσφαιρο…

Εξ ου και ο ΠΑΟΚ διοργανώνει talent day για όλα τα πιτσιρίκια που αγαπάνε να κλωτσάνε τη μπάλα και επιθυμούν να μάθουν ποδόσφαιρο στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Η μέρα επιλογής ταλαντούχων πιτσιρικάδων θα είναι η Κυριακή 16η Σεπτεμβρίου. Στις 11.00 (ώρα προσέλευσης 10.30), στα γήπεδα Champions (στροφή Ελαιώνες), παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012 και το 2013 μπορούν να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην προπονήτρια Μαρία Εξαδακτύλου (6938320458)».

 

Τελευταία Νέα