Αξιέπαινη ενέργεια από τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Αξιέπαινη ενέργεια από τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αξιέπαινη ενέργεια από τους μικρούς του ΠΑΟΚ

bet365

Οι παίκτες ης Κ17 και της Κ20 του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στις Αλυκές Επανομής και μάζεψαν σκουπίδια καθαρίζοντας την παραλία συμμετέχοντας στην ενέργεια του PAOK Action και της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Κύριος στόχος του PAOK Academy είναι η δημιουργία Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Παράλληλα όμως οι ακαδημίες του Δικεφάλου διατηρούν και παιδαγωγικό χαρακτήρα, θέλοντας να διαμορφώσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και όχι απλά αθλητές. Οι παίκτες των Κ20 και Κ17 του Δικεφάλου πήραν ένα σημαντικό μάθημα ζωής και διαπίστωσαν πως το καθαρό περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας στον οικισμό Αλυκές στην Επανομή Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην ενέργεια του PAOK Action και της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea.

Οι αθλητές ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της οργάνωσης για διάφορα θέματα γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και στην συνέχεια έπιασαν δουλειά, ενώ στο τέλος της ημέρας απόλαυσαν τους κόπους τους, χαλαρώνοντας στο ανανεωμένο τοπίο.

Θερμός υποστηρικτής της ενέργειας ήταν το γραφείο «SIMEONIDIS TOURS» .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα