Ερχεται ο ελληνικός τελικός του τουρνουά Neymar Jr’s Five!

Gazzetta team
Ερχεται ο ελληνικός τελικός του τουρνουά Neymar Jr’s Five!

bet365

Ποιά ομάδα θα μας εκπροσωπήσει στο Μεγάλο Τελικό στη Βραζιλία και θα γνωρίσει από κοντά τον Neymar Jr; Την Κυριακή 20 Μαϊου η απάντηση!

120 ομάδες πάλεψαν σε 5 προκριματικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μετά από σκληρές μάχες εντός γηπέδου, συναρπαστικά γκολ, παιχνίδια που κρίθηκαν στην παράταση και έξαλλους πανηγυρισμούς, έφτασε η ώρα να μάθουμε ποια θα είναι η μία που θα μας εκπροσωπήσει στο Μεγάλο Τελικό στη Βραζιλία απέναντι στις 63 ομάδες – εκπροσώπους των χωρών που συμμετέχουν στο παγκόσμιο τουρνουά 5χ5 Neymar Jr’s Five.

Ο Πολυχώρος Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, θα γίνει το αγωνιστικό τεραίν για τις δέκα καλύτερες ομάδες, όπως αναδείχθηκαν μέσα από τους ελληνικούς προκριματικούς, όπου θα ριχτούν σε πρωτότυπα ποδοσφαιρικά ματς χωρίς τερματοφύλακα, με την κάθε φορά που μία ομάδα βάζει γκολ, η αντίπαλη να χάνει ένα παίκτη, μέχρι είτε να αποκλειστούν όλοι οι παίκτες, ή να περάσουν 10 λεπτά παιχνιδιού.

Με τα μάτια στραμμένα στο μεγάλο έπαθλο, δηλαδή το ταξίδι στη Βραζιλία στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που ίδρυσε ο άσος της Paris Saint Germain στην Praia Grande, τον οποίο οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, ο Τελικός αυτή την Κυριακή αναμένεται εντυπωσιακός!

Αναλυτικά οι δέκα ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη του τελικού:

Προκριματικοί Θεσσαλονίκης: “BG Vikings” & “Kompleksarite” || “Shark Team” & “X-Pera”

Προκριματικός Αθήνας (Ρέντης): “Coisa Linda” & “O Κουρέας και η παρέα του”

Προκριματικός Αθήνας (Ελληνικό): “Θενπούδες”, “Courayo Vallecano”

Προκριματικός Αθήνας (Χαλάνδρι): “Rio Antirio FC” & “Πρώην Survivors”

*Εθνικός Τελικός

Κυριακή 20/5, οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00

Πολυχώρος Λιπασμάτων, Δραπετσώνα (είσοδος από Γρ. Λαμπράκη & Σφαγίων)

 

Τελευταία Νέα