Ενα τελευταίο βήμα για την Κ20 του ΠΑΟΚ (vid)

Ενα τελευταίο βήμα για την Κ20 του ΠΑΟΚ (vid)

Ενα τελευταίο βήμα για την Κ20 του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών της Super League είναι η Κ20 του ΠΑΟΚ, που θέλει μόλις ένα βαθμό κόντρα στο Λεβαδειακό για να πανηγυρίσει τον τίτλο!

Οι μικροί του Πάμπλο Γκαρσία φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ το Πλατανιά (4-0) και πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά τους με τον Παναθηναϊκό (κέρδισε 6-1 την Ξάνθη) είναι στους τρεις βαθμούς και επαφίεται πια μόνο στους ίδιους το αν θα χριστούν πρωταθλητές. Χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με το Λεβαδειακό κάτι που λογικά θα το πετύχουν.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, καθώς στο 17′ ο Λύρατζης από πάσα του Γκαργκαλατζίδη έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Γκαργκαλατζίδης εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία ενέργεια και ασίστ του Μαρκόφσκι.

Τσέλσι - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα. Με τον Γκαργκαλατζίδη στο 55′ και με τον Μαρκόφσκι στο 62′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (66’ Παπαθανασίου), Τσαούσης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (75΄Παπαδόπουλος), Μπαλογιάννης (66’ Αηδονίδης), Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης, Μαρκόφσκι.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα με τον Πλατανιά.

 

Τελευταία Νέα