Με οδηγό τον Πάμπλο Γκαρσία (pics)

Με οδηγό τον Πάμπλο Γκαρσία (pics)

Gazzetta team
Με οδηγό τον Πάμπλο Γκαρσία (pics)

bet365

H ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Μαδρίτη, εκεί που αντιμετώπισε σε φιλικά τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Λεγανιές, ενώ ξεναγήθηκε στο «Μπερναμπέου» από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Η Κ20 του ΠΑΟΚ γύρισε αήττητη και πιο γεμάτη από την Ισπανία. Νίκες στα δύο φιλικά, επίσκεψη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και γνωριμία με τον Ντιέγκο Γοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης, μερικές από τις ωραίες στιγμές του ταξιδιού στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε ένα μίνι απολογισμό αναφέροντας:

«H δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στη Μαδρίτη το απόγευμα της Δευτέρας (09.04) και παρέμεινε εκεί για επτά ημέρες. Σε αυτό το διάστημα φιλοξενήθηκε από την Ράγιο Βαγιεκάνο στης οποίας το προπονητικό της κέντρο δούλευε καθημερινά υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του. Η Ράγιο ήταν και η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είναι πρωτοπόροι στον όμιλο τους στο πρωτάθλημα Κ20 της Primera Division, πάνω από Ρεάλ και Ατλέτικο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Γκαργκαλατζίδη.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου έδωσαν ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στην Λεγανιές, την οποία κέρδισαν με 6-2. Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ χρίστηκαν οι Παπαδόπουλος (δις), Αηδονίδης, Γκαργκαλατζίδης, Μαρκόφσκι και Δούμτσης.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή του Δικεφάλου ξεναγήθηκε στην πόλη της Μαδρίτης, έχοντας σε ρόλο οδηγού τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχασε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Η αποστολή του Δικεφάλου που ταξίδεψε στη Μαδρίτη αποτελούνταν από τους:

Αηδονίδη, Μπαλογιάννη, Χατζηστραβό, Διαμαντή, Δούμτση, Γαϊτανίδη, Γκαργκαλατζίδη, Κόζακ, Λύρατζη, Μανιώτη, Μαρκόφσκι, Μελετίδη, Μιχαηλίδη, Μίσκοβιτς, Παπαδόπουλο, Παπαθανασίου, Συλλέκτη, Μουτζούρη, Βουτσά, Τσαούση, Τζοβάρα, Σιαμπάνη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα