Οι “Νυχτερίδες” ξανά στην Αθήνα

Οι “Νυχτερίδες” ξανά στην Αθήνα

Gazzetta team
Οι “Νυχτερίδες” ξανά στην Αθήνα

bet365

Παίκτες και προπονητές των σχολών ποδοσφαίρου της GPS Southeast Europe - Valencia C.F. καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με τον πλέον κατάλληλο τρόπο... μέσα στο γήπεδο.

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι σχολές του δικτύου διεξήγαγαν μια απόλυτα επιτυχημένη τριπλή διοργάνωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Fous de Foot στη Βάρη στις αρχές του νέου χρόνου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι υπεύθυνοι του Ισπανικού συλλόγου ήταν επιφορτισμένοι με την εξέλιξη ταλαντούχων παικτών μέσα από το πλαίσιο του εξειδικευμένου προγράμματος των σχολών “Elite Development Program”. Παράλληλα, επιμελήθηκαν την επιμόρφωση των τεχνικών διευθυντών των σχολών αλλά και των προπονητών τερματοφυλάκων αυτών. Την προπονητική επιμέλεια και των τριών προγραμμάτων είχαν δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ακαδημίας των “Νυχτερίδων”: Ο κύριος Antonio Hernandez, Διευθυντής Μεθοδολογίας της ακαδημίας της Βαλένθια και ο κύριος Unai Alba, Συντονιστής Προπονητικού Προγράμματος Τερματοφυλάκων της ακαδημίας Valencia C.F. και παράλληλα προπονητής τερματοφυλάκων της δεύτερης ομάδας της Βαλένθια.

Elite Development Program – Try out Camp

140 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία γεννημένοι από το 2000 έως το 2007 προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F έχοντας την υποστήριξη πιστοποιημένων προπονητών της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν 25 τερματοφύλακες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία οι οποίοι είχαν το προνόμιο να προπονηθούν με τον κ. Unai Alba και το εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό και να έρθουν πιο κοντά με το προπονητικό πρόγραμμα τερματοφυλάκων της Valencia C.F.

Σκοπός του camp του Ιανουαρίου, που αποτέλεσε το τρίτο και τελευταίο βήμα της 1ης φάσης του Elite program, ήταν να επιλεχθούν όσοι θα επανδρώσουν τις εθνικές ομάδες των σχολών ανά ηλικιακή κατηγορία (Κ-17, Κ-15, Κ-13) στη δεύτερη φαση του προγράμματος. Σε αυτή, κάθε Εθνική ομάδα θα εκπροσωπήσει το δίκτυο των σχολών λαμβάνοντας μέρος στο διεθνές τουρνουά Valencia C.F. Elite Tournament το οποίο θα διεξαχθεί 2 με 5 Απριλίου στο Ναύπλιο, παρουσία scouts από τη Βαλένθια και άλλων Ευρωπαϊκών επαγγελματικών συλλόγων.

Στόχος του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην ακαδημία της Valencia C.F. ή άλλου ή άλλου Ευρωπαϊκου Επαγγελματικού Συλλόγου με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program» έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο πρόγραμμα Elite, να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp και τουρνουά υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των σχολών GPS SEE / Valencia C.F μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.30 έως 16.30 :

Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: [email protected]

Web page: http://www.gps-see.eu

Facebook: GPS SEE / Valencia CF

YouTube / Twitter / Instagram: GPS SEE / Valencia CF

 

Τελευταία Νέα