Τοροσίδης: «Η Γαλλία έχει κάτι περισσότερο»

Gazzetta team
Τοροσίδης: «Η Γαλλία έχει κάτι περισσότερο»

bet365

Η Κροατία απέκλεισε την Ελλάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport μίλησε με τον Βασίλη Τοροσίδη, που έχει προσωπική άποψη για τους φιναλίστ.

«Το αποτέλεσμα στο γήπεδο δεν αμφισβητείται ποτέ. Η Κροατία είχε πάντα εξαιρετικούς παίκτες, όμως ας πούμε ότι εναντίον μας ο Ντάλιτς, που μόλις είχε αναλάβει, κατάφερε να δώσει συνοχή σε μια ομάδα που παραδοσιακά ποτέ δεν ήταν πολύ ενωμένη. Αν δεν είχαν αλλάξει τον προπονητή...», δήλωσε ο 31χρονος διεθνής.

«Ακόμη και στη Ρωσία έχουμε δει την ποιότητα μιας ομάδας που προσφέρει καλό ποδόσφαιρο. Και μια ισχυρή πειθαρχία, που οδήγησε στον αποκλεισμό του Κάλινιτς από την αποστολή. Το ίδιο ισχύει για το Βέλγιο, το οποίο έχει πολύ νέους παίκτες τεράστιας αξίας και απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με κάθε αντίπαλο», πρόσθεσε.

Ο Τοροσίδης ρωτήθηκε για:

Το πόσο καταδικαστική υπήρξε για την Ελλάδα υπήρξε η ήττα με 1-4 στο Ζάγκρεμπ: «Εγώ ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού και ο Μανωλάς τιμωρημένος για έναν λόγο που ακόμα δεν πείθει. Το αποτέλεσμα; Δεν πήγαμε στο ραντεβού με τη σωστή συγκέντρωση».

Τον αναίτιο αποκλεισμό του Μανωλά από εκείνο το παιχνίδι, που πυροδότησε πολλές διαμάχες: «Φυσικά, αλλά τώρα είναι καλύτερο να σκεφτόμαστε το μέλλον. Και εμείς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 θέλουμε να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι είμαστε στο ύψος της Κροατίας. Και όχι μόνο».

Τις εκτιμήσεις του για τον τελικό: «Η Γαλλία έχει κάτι περισσότερο. Αλλά σε ένα μονό παιχνίδι όλα είναι πιθανά».

Την επιλογή του για τη «Χρυσή Μπάλα»: «Θα ήμουν αναποφάσιστος μεταξύ Μόντριτς και Εμπαπέ. Είναι πολύ πιθανό ότι η νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι καθοριστική για την επιλογή όσων ψηφίζουν».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα